Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γιατί οι ΗΠΑ θέλουν διακαώς την πλήρη γερμανική ηγεμονία στην ΕΕ - Πιόνι η von der Leyen με το σατανικό σχέδιο για μία Ευρώπη στο χακί

Γιατί οι ΗΠΑ θέλουν διακαώς την πλήρη γερμανική ηγεμονία στην ΕΕ - Πιόνι η von der Leyen με το σατανικό σχέδιο για μία Ευρώπη στο χακί
Τα σχέδια της προέδρου της Commission για στρατιωτικοποίηση της ΕΕ με πρόσχημα τον ρωσικό κίνδυνο εξυπηρετούν απόλυτα τα συμφέροντα των ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα
«Είναι πλέον καιρός να οικοδομηθεί μία πραγματική αμυντική ένωση».
Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε η Ursula von der Leyen που επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να περιγράψει τα σχέδια περί απόλυτης στρατιωτικοποίησης της ΕΕ.
Ο προγραμματισμένος μετασχηματισμός της ΕΕ σε στρατιωτική ένωση «πωλείται» στους Ευρωπαίους ως απάντηση στην παρατεταμένη ουκρανική σύγκρουση, αλλά στην πραγματικότητα είναι πραγματικά ένα φεντεραλιστικό παιχνίδι εξουσίας που έχει σχεδιαστεί προκειμένου να εδραιώσει για πάντα τη γερμανική ηγεμονία στην Ένωση.
Αυτή η χώρα επιδιώκει να ομοσπονδιοποιήσει την ΕΕ εδώ και χρόνια και παρά ορισμένες αξιοσημείωτες επιτυχίες στο να πείσει τα κράτη μέλη να παραδώσουν σημαντικά τμήματα της κυριαρχίας τους στις Βρυξέλλες, μέχρι στιγμής δεν έχει αποφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, παρατηρεί ο αναλυτής Andrew Korybko.
Αυτό το σχέδιο μπορεί επίσης να γίνει πιο δύσκολο να εφαρμοστεί καθώς δύο νέες ομάδες έχουν εμφανιστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά τις τελευταίες εκλογές: η υπό την ηγεσία του AfD «Ευρώπη των Κυρίαρχων Εθνών» και η υπό την ηγεσία της Ουγγαρίας «Πατριώτες για την Ευρώπη», και οι δύο είναι σκληρές. κατά της ομοσπονδιοποίησης.

Made in USA το σχέδιο για γερμανική ηγεμονία στην ΕΕ

«Ο μόνος δυνατός τρόπος να προωθηθεί αυτή η ατζέντα ενόψει μιας τέτοιας αυξανόμενης αντίθεσης είναι να διπλασιαστεί η αντιρωσική τρομοκρατία με την ελπίδα ότι οι κυβερνώσες φιλελεύθερες-παγκοσμιοποιητικές ελίτ των κρατών μελών θα συμφωνήσουν να ομοσπονδιοποιήσουν την ΕΕ με το πρόσχημα της υπεράσπισης ενάντια σε μια υποτιθέμενη επικείμενη εισβολή», επισημαίνει ο Korybko.
Το σχέδιο της von der Leyen υποστηρίζεται από τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ.
Το όραμα της Γερμανίας για μία «Ευρώπη Φρούριο», που ισοδυναμεί με το να γίνει η στρατιωτική δύναμη της ηπείρου, έχει την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ, προκειμένου να διευκολυνθεί η επικέντρωση του αμερικανικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Ειρηνικού και την Κίνα.
Η στρατιωτική Shengen και η λεγόμενη αμυντική γραμμή της ΕΕ για την ασφάλεια των συνόρων της Πολωνίας είναι οι πιο σημαντικές εξελίξεις μέχρι στιγμής.

De facto ομοσπονδιοποίηση

Το επόμενο βήμα είναι να εδραιωθούν τα στρατιωτικά-στρατηγικά κέρδη της Γερμανίας το τελευταίο εξάμηνο μέσω της έκκλησης της von der Leyen για μια στρατιωτική ένωση, η οποία θα επιβλέπει τις ελεγχόμενες από τη Γερμανία, Βρυξέλλες, να οργανώνουν τις στρατιωτικο-βιομηχανικές ανάγκες της Ένωσης στα 27 μέλη του, φέρνοντάς τα έτσι πιο κοντά στην de facto ομοσπονδιοποίηση.
Εμπόδιο στα σχέδια αυτά της Γερμανίας και των ΗΠΑ μπορεί να θέσουν οι δύο προαναφερθείσες ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου,
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εναπόκειται στις δύο νεοσύστατες πατριωτικές – εθνικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να κάνουν ό,τι μπορούν μέσα σε αυτό το σώμα και στις χώρες καταγωγής των μελών τους για να αποτρέψουν τις κυβερνώσες φιλελεύθερες ελίτ να ακολουθήσουν τα σχέδια στρατιωτικής ένωσης της von der Leyen.
Ο άλλος δρόμος δεν οδηγεί πουθενά αλλού παρά μόνο στην πλήρη υποτέλεια τονίζει ο Korybko.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης