Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με ορμητήριο τους ΛΟΑΤΚΙ και όπλο τη διαφθορά, o Soros στηρίζει την Kamala Harris για πρόεδρο των ΗΠΑ

Με ορμητήριο τους ΛΟΑΤΚΙ και όπλο τη διαφθορά, o Soros στηρίζει την Kamala Harris για πρόεδρο των ΗΠΑ
Σε οτιδήποτε αλλοπρόσαλο, υπάρχει πίσω το όνομα «Soros»
Σχετικά Άρθρα
Η δημοφιλής αμερικανική ιστοσελίδα Babylon Bee είχε πριν λίγο καιρό δημοσιεύσει ένα βίντεο-παρωδία με τίτλο «γνωρίστε τον 6χρονο που γράφει τις ομιλίες της Kamala Harris».
Το μη αληθοφανές στο παραπάνω χιουμοριστικό βίντεο, είναι ότι κυριολεκτικά ένα 6χρονο παιδί έχει πολύ μεγαλύτερες ικανότητες από την Kamala Harris στην πολιτική.
Τούτου λεχθέντος, την Kamala Harris στηρίζει κι επισήμως για την προεδρία των ΗΠΑ ο μεγιστάνας Geroge Soros, με τιον γιο του, Alexader, να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος -στον απόηχο της απόσυρσης του Joe Biden από την κούρσα.
Πρώτος εκφράστηκε δημόσια ο Alexader Soros με αναρτησή του στο «Χ»: «Είναι ώρα να ενωθούμε γύρω από την Kamala Harris και να κερδίσουμε τον Donald Trump». Σε άλλη ανάρτησή του -στο Instagram- ο γιος του Soros ευχαριστεί στο Joe Biden: «Γράφω τα λόγια αυτά με βαριά καρδιά. Ο Joe Biden είναι ένας πατριώτης, ένας άνδρας που πάντα εργάστηκε για να ενώνει την Αμερική και να υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια και την καλή ζωή των Αμερικανών. Σε τέσσερα χρόνια έκανε περισσότερα από όσα θα μπορούσε να περιμένει κανείς να πετύχει σε οχτώ χρόνια. Θα τον θυμόμστε ως Αμερικανό ήρωα γιατί είναι ένας τέτοιος. Ευχαριστούμε POTUS για τις υπηρεσίες σου».

Έπειτα, εκπρόσωπος του George Soros που επικαλείταιη Wall Street Journal, δήλωσε ότι δισεκατομμυριούχος «επίσης στηρίζει Kamala Harris».
«Είναι καιρός όλοι μας να ενωθούμε γύρω από την Kamala Harris και να κερδίσουμε τον Donald Trump. Είναι η καλύτερη και η υποψήφια με τα περισσότερα προσόντα. Ζήτω το αμερικανικό όνειρο #Harris2024».

Την στήριξή του στην Harris εξέφρασε το ζεύγος Clinton και ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Gavin Newsom. Όμως, ηγέτες των Δημοκρατικών όπως ο Barack Obama, δεν έχουν πάρει θέση.
Σε ιδιωτικές συνομιλίες τέσσερις σημαντικοί δωρητές των Δημοκρατικών, που θα προτιμούσαν ένα ανοιχτό συνέδριο του κόμματος, είπαν -σύμφωνα με αμερικανικά μέα ενημέρωσης- ότι εάν η Harris λάβει την υποψηφιότητα η επιλογή του συνυποψηφίου της για αντιπρόεδρο θα πρέπει να την βοηθά να κερδίσει τις κρίσιμες πολιτείες (swing states).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης