Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Ο πρωθυπουργός Netanyahu θα συναντηθεί με τον Trump στις ΗΠΑ

Ισραήλ: Ο πρωθυπουργός Netanyahu θα συναντηθεί με τον Trump στις ΗΠΑ
Ο Netanyahu θα συναντηθεί επίσης με τους Joe Biden και Kamala Harris
Σχετικά Άρθρα
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu σχεδιάζει να συναντηθεί με τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε -στο Sputnik- ο Dmitry Gendelman, σύμβουλος του Ισραηλινού πρωθυπουργού.
«Σχεδιάζεται επίσης μια συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση ότι αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί», είπε ο Dmitry Gendelman.
Οι εργασίες για την οργάνωση της επίσκεψης συνεχίζονται χωρίς να επηρεάζονται από την ανακοίνωση του Joe Biden για απόσυρση της υποψηφιότητάς του από την προεδρική κούρσα, είπε ο αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι ο Netanyahu θα συναντηθεί και με τον Biden.
«Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού περιλαμβάνει μια ομιλία στο Κογκρέσο, καθώς και συναντήσεις με την αντιπρόεδρο Kamala Harris, τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου Jake Sullivan, τον υπουργό Εξωτερικών Antony Blinken, μέλη του Κογκρέσου και πολλές συνεντεύξεις σε αμερικανικά ΜΜΕ», είπε ο Gendelman.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης