Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάλος στην Κύπρο με τη σημαιοφόρο της Ολυμπιακής αποστολής - Την καταγγέλλουν για golden visa και ... only fans

Σάλος στην Κύπρο με τη σημαιοφόρο της Ολυμπιακής αποστολής - Την καταγγέλλουν για golden visa και ... only fans
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των Κυπριακών μέσων, η Κουλιτσένκο φέρεται να έπεσε θύμα εκδικητικού πορνό
Καμία καταγγελία δεν υπάρχει ενώπιον της Αστυνομίας για ροζ βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τη σημαιοφόρο της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και άλτρια του ύψους, Έλενα Κουλιτσένκο.
Ερωτηθείς σχετικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι δεν υποβλήθηκε, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, καταγγελία ενώπιον της Αστυνομίας, συνεπώς, δεν διερευνά καμία καταγγελία.
Σύμφωνα με την ελληνική ιστοσελίδα eReportaz, η αθλήτρια Κουλιτσένκο, κόρη Ρώσου ολιγάρχη που έλαβε «χρυσό» διαβατήριο, διατηρεί σελίδα στο onlyfans με γυμνά βίντεο!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που δημοσίευσε το συγκεκριμένο σάιτ, ζητήθηκε από την αθλήτρια να κλείσει τον λογαριασμό της κάτι που αρνήθηκε να κάνει. 
Το OnlyFans είναι συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου στο διαδίκτυο, στο οποίο περιλαμβάνει και πορνογραφικό περιεχόμενο.
Σύμφωνα, πάντα, με την ιστοσελίδα eReportaz, η αθλήτρια διατείνεται μέσω των δικηγόρων της, ότι δεν είναι η ίδια που εμφανίζεται στα ροζ βίντεο, αλλά πρόκειται για ΑΙ (Τεχνητή Νοημοσύνη).
Πάντως, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η Κουλιτσένκο φέρεται να έπεσε θύμα εκδικητικού πορνό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης