Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Πεθαίνει, είναι άρρωστος» - Το tweet του δισεκατομμυριούχου Bill Ackman για τον Joe Biden που έβαλε «φωτιά» στις ΗΠΑ

«Πεθαίνει, είναι άρρωστος» - Το tweet του δισεκατομμυριούχου Bill Ackman για τον Joe Biden που έβαλε «φωτιά» στις ΗΠΑ
Ο δισεκατομμυριούχος Bill Ackman κοινοποίησε δημοσίευση ενός χρήστη των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναγραφόταν: «Δεν κάνω θεωρίες συνωμοσίας, αλλά η έλλειψη οιασδήποτε φωτογραφίας ή απόδειξης ότι ο Biden υπέγραψε την επιστολή ή ακόμη και ενός σύντομου μηνύματος στην κάμερα είναι ανησυχητικά»
Η χθεσινή (21/07) απόσυρση του Joe Biden από την προεδρική κούρσα εν όψει των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου, προκάλεσε πολιτικό «σεισμό» στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Λευκός Οίκος επανέλαβε ότι ο πρόεδρος «ανυπομονεί να ολοκληρώσει τη θητεία του», όταν ερωτήθη για ορισμένους Ρεπουμπλικάνους του Κογκρέσου που τον καλούν να παραιτηθεί από την προεδρία, ενώ και ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους υπογράμμισε στην αρχική του τοποθέτηση ότι θα ολοκληρώσει τη θητεία του.
Ωστόσο, ήδη αναπαράγονται θεωρίες συνωμοσίας για το πρόσωπο του Biden, με ορισμένες από αυτές να κάνουν λόγο ακόμη και για σοβαρό πρόβλημα υγείας –κάποιοι γράφουν για «ανίατη νόσο»– του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο δισεκατομμυριούχος Bill Ackman κοινοποίησε δημοσίευση ενός χρήστη των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναγραφόταν: «Δεν κάνω θεωρίες συνωμοσίας, αλλά η έλλειψη οιασδήποτε φωτογραφίας ή απόδειξης ότι ο Biden υπέγραψε την επιστολή ή ακόμη και ενός σύντομου μηνύματος στην κάμερα είναι ανησυχητικά».
Ο αδελφός του Biden ανέφερε ότι η υγεία του Προέδρου ήταν ένας από τους λόγους απόσυρσης από την προεδρική κούρσα. «Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για τον αδερφό μου. Σκεπτόμενος εγωιστικά, θα τον έχω πίσω, για να απολαύσουμε ό,τι καιρό μάς απομένει», επεσήμανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης