Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η woke παράνοια βρήκε ως ανώτατο παγκόσμιο αντιπρόσωπο την Kamala Harris - Τελευταία ευκαιρία...

Η woke παράνοια βρήκε ως ανώτατο παγκόσμιο αντιπρόσωπο την Kamala Harris - Τελευταία ευκαιρία...
Τελευταία ευκαιρία πριν η κοινή λογική παραμερίσει τελείως τη woke κουλτούρα
Σχετικά Άρθρα
Ακόμη και ο πιο άσχετος πολιτικά μπορεί να καταλάβει πως η επιλογή της Kamala Harris ως μία απέλπιδα προσπάθεια αποφυγής της συντριβής για τους Δημοκρατικούς, βασίζεται μόνο σε ένα κριτήριο: τη συσπείρωση μαύρων ψηφοφόρων, γυναικών ψηφοφόρων και όσων -λίγων- ασπάζονται τη woke παράνοια.
Οι δύο πρώτες από τις προαναφερθείσες ομάδες δεν «τσιμπάνε» στο δόλωμα των Δημοκρατικών, καθώς οι δημοσκοπήσεις έχουν ήδη λύσει αυτό το ερώτημα και δείχνουν την Kamala Harris να σημειώνει χειρότερες μετρήσεις και από τον Joe Biden.

Κι έτσι μένει η τρίτη ομάδα, η οποία έχει και αυτή από την πλευρά της ένα και μόνο κριτήριο: να μη βγει ο Donald Trump. Έχοντας καταπιεί αμάσητη την προπαγάνδα των συστημικών μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ, οι εν λόγω woke ψηφοφόροι κραυγάζουν σε κάθε μικρόφωνο και βίντεο στα social media πως δεν πρέπει να βγει ο «διάβολος», ο «φασίστας», ο «ναζί», ο «Χίτλερ» Donald Trump.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει ωστόσο, παρά τη μεγάλη πολιτική τους εμπειρία, είναι πως όσοι/όσες σπάζονται τη woke κουλτούρα τόσο στις ΗΠΑ όσο και παγκοσμίως, είναι μία μειοψηφία -και όχι πλειοψηφία όπως προσπαθούν να μας πείσουν. Ακόμη και ο επχιειρηματικός κόσμος, συμπεριλαμβανομένων της Microsoft και λοιπών γιγάντων, αφήνει πίσω του το παραμύθι της woke κουλτούρας που η BlackRock και μεγιστάνες όπως ο George Soros, προσπάθησαν να επιβάλουν ως κανονικότητα.

Τούτου λεχθέντος, δεν εξηγείται αλλιώς -παρά μόνο από την άγνοιά τους- ότι οι Δημοκρατικοί ακόμη επιμένουν σε αυτή την ατζέντα, ορίζοντας πρόσφατα ως εκπρόσωπο Τύπου στην (πολιτεία-κλειδί για τις προεδρικές εκλογές) Pennsylvania τον drag queen, Eric Lipka. Σύμφωνα με το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα σαββατοκύριακα είναι μια ταξιδεύουσα «drag queen».

Μάλιστα.

Καταγραφή_190.JPG


Ρ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης