Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προεκλογική βόμβα από τον Trump: Προσφέρει στον Robert Kennedy Jr υψηλόβαθμη θέση στην κυβέρνηση του

Προεκλογική βόμβα από τον Trump: Προσφέρει στον Robert Kennedy Jr υψηλόβαθμη θέση στην κυβέρνηση του
Ο ανεξάρτητος υποψήφιος τόνισε ότι σκοπεύει να συνεχίσει την προεκλογική του εκστρατεία
Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Donald Trump πρόσφερε στον Robert Kennedy Jr μια υψηλόβαθμη θέση στην κυβέρνησή του με αντάλλαγμα τη στήριξη του στις προεδρικές εκλογές, αποκαλύπτει η Washington Post.
Στον Κennedy Jr, ανεξάρτητο υποψήφιο για την προεδρία, προσφέρθηκε «κορυφαία θέση υγείας και ιατρικής» σε μια μελλοντική κυβέρνηση Trump, εφόσον φυσικά ο Ρεπουμπλικανός κερδίσει την προεδρική κούρσα, τόνισαν οι πηγές της WaPo.
Οι ιδιωτικές συνομιλίες ξεκίνησαν ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump στην προεκλογική συγκέντρωση στο Butler της Pennsylvania.
Μάλιστα, ο Kennedy Jr επιβεβαίωσε στο έντυπο ότι είχε μιλήσει με τον υποψήφιο πρόεδρο των Ρεπουμπλικανών, αλλά δεν αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας.
Ο πολιτικός τόνισε ότι σκοπεύει να συνεχίσει την προεκλογική του εκστρατεία.
«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Πρόεδρο Trump που με προσέγγισε. Ουδείς από την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών, είτε υψηλού είτε χαμηλού, δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου τους τελευταίους 18 μήνες. Αντίθετα, συγκέντρωσαν εκατομμύρια για να παρεμποδίσουν την εκστρατεία μου», εξήγησε με νόημα.
Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του δολοφονηθέντος πολιτικού Robert Kennedy αρχικά σκόπευε να διεκδικήσει την προεδρία ως υποψήφιος των Δημοκρατικών, αλλά το φθινόπωρο του 2023 ανακοίνωσε ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος.

kenn_trump.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης