Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οριακές μεταβολές στη Wall, με το βλέμμα στα εταιρικά αποτελέσματα – Στο +0,2% ο S&P 500

tags :
Οριακές μεταβολές στη Wall, με το βλέμμα στα εταιρικά αποτελέσματα – Στο +0,2% ο S&P 500
Νευρικότητα στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης...
Οριακές μεταβολές σημειώνουν οι βασικοί δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης της Τρίτη 23 Ιουλίου, με το βλέμμα των επενδυτών να επικεντρώνεται στις εταιρείες κλειδιά για τον τεχνολογικό κλάδο, καθώς αναμένεται να ανακοινώσουν αποτελέσματα τριμήνου.
Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones σημειώνει πτώση -0,1% στις 40.396 μον., ο δείκτης S&P 500 καταγράφει αύξηση +0,14% στις 5.571 μον. ενώ ο δείκτης Nasdaq ενισχύεται +0,21% στις 18.046 μον.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης αναμένεται να ανακοινώσουν αποτελέσματα η μητρική της Google, η Alphabet (+0,64%), και η Tesla (-0,32%).
Αυτές θα σηματοδοτήσουν το πώς τα πήγαν σημαντικά ονόματα που σχετίζονται με την τεχνολογία κατά το β’ τρίμηνο.
Εν τω μεταξύ, η General Motors δημοσίευσε αποτελέσματα β’ τριμήνου που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών, με τις μετοχές της εταιρείας να σημειώνουν αύξηση κατά 5%.
Η UPS, από την άλλη, διέψευσε τους αναλυτές, με αποτέλεσμα η μετοχή να υποχωρήσει 7%.
Ο Larry Tentarelli, επικεφαλής τεχνικής στρατηγικής στην Blue Chip Daily Trend Report, είπε ότι η εναλλαγή από τις μετοχές τεχνολογίας σε μετοχές μικρής κεφαλαιοποίησης που παρατηρήθηκε την περασμένη εβδομάδα εξακολουθεί να είναι ενεργή.
Όπως είπε, η πρόοδος που σημειώνεται αποτελεί μια προσπάθεια των επενδυτών να προλάβουν τις δυνητικά θετικές εκθέσεις κερδών τις επόμενες ημέρες και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του δείκτη τιμών προσωπικών δαπανών που αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας.
«Πιστεύω ότι αυτό το αφήγημα περί rotation παραμένει», είπε ο Tentarelli. «Αν λάβουμε αυτήν την ανοδική έκθεση για τον πληθωρισμό, νομίζω ότι θα μπορούσατε να δείτε υψηλότερα τις μικρές κεφαλαιοποιήσεις και τις τράπεζες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης