Διεθνή

Η Λετονία στέλνει περισσότερα από 500 drones στην Ουκρανία

Η Λετονία στέλνει περισσότερα από 500 drones στην Ουκρανία
Ρώσοι αξιωματούχοι προειδοποίησαν επανειλημμένα ότι οι στρατιωτικές προμήθειες στο καθεστώς του Κιέβου τροφοδοτούν τη σύγκρουση
Σχετικά Άρθρα
Η Λετονία έστειλε την πρώτη της παρτίδα με περισσότερα από 500 drones στην Ουκρανία, γνωστοποίησε σήμερα 23/7 ο Λετονός υπουργός Άμυνας Andris Spruds, σε συνέχεια της άνευ όρων στήριξης της κυβέρνησής του προς το Κίεβο.
«Πακέτα με περισσότερα από 500 drones ξεκινούν το ταξίδι τους προς την Ουκρανία», έγραψε ο Spruds στο «X».
Τον Απρίλιο, η πρωθυπουργός της Λετονίας Evika Silina δήλωσε ότι η χώρα σχεδιάζει να στείλει την πρώτη παρτίδα -εγχώριας παραγωγής- drones στην Ουκρανία στο εγγύς μέλλον.
Ρώσοι αξιωματούχοι προειδοποίησαν επανειλημμένα ότι οι στρατιωτικές προμήθειες στο καθεστώς του Κιέβου τροφοδοτούν τη σύγκρουση με μηδενικές πιθανότητες να επηρεάσουν την τελική πορεία της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Μόσχας.
Επίσης, Ρώσοι εμπειρογνώμονες προειδοποίησαν ότι μετά το τέλος της σύγκρουσης, οι αδίστακτοι χειριστές drones της Ουκρανίας με πραγματική εμπειρία μάχης, θα αποτελούσαν απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια, χρησιμοποιώντας τα drones για εγκληματικές πράξεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης