Διεθνή

Ρωσική «θύελλα» σάρωσε 11 ουκρανικές ταξιαρχίες στο Donetsk - Απελευθερώθηκε στρατηγικής σημασίας οικισμός

Ρωσική «θύελλα» σάρωσε 11 ουκρανικές ταξιαρχίες στο Donetsk - Απελευθερώθηκε στρατηγικής σημασίας οικισμός
Προέλαση της Νότιας Στρατιάς στις περιοχές Kalinin, Verkhnekamenskoye, Antonovka, Krasnogorovka, Konstantinovka, Zaliznyanskoye και Chasov Yar
Το υπουργείο Άμυνας της Μόσχας ανακοίνωσε την απελευθέρωση στρτηγικής σημασίας οικισμού, ως αποτέλεσμα των ενεργειών των μονάδων της Ρωσικής Νότιας Στρατιάς, η οποία εν συνεχεία κατάφερε να λάβει πιο πλεονεκτικές θέσεις στην πρώτη γραμμή.
Ειδικότερα, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις απελευθέρωσαν το χωριό Ivano-Daryevka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ (DPR), όπως επεσήμανε σε ανακοίνωσή του την Τρίτη 23/7 το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν τα στρατεύματα και τον στρατιωτικό εξοπλισμό 11 ουκρανικών ταξιαρχιών που στάθμευαν στις περιοχές Kalinin, Verkhnekamenskoye, Antonovka, Krasnogorovka, Konstantinovka, Zaliznyanskoye και Chasov Yar στο Donetsk, σύμφωνα με δήλωση του Υπουργείου Άμυνας.
Οι απώλειες της Ουκρανίας στις σχετικές μάχες περιλαμβάνουν 750 στρατιώτες, τέσσερα πυροβόλα D-20 των 152 χλστ., ένα οβιδοβόλο D-30 των 122 χλστ., ένα αεροσκάφος M198 των 155 χλστ., δύο σταθμούς ηλεκτρονικού πολέμου Anklav-N και έξι αποθήκες πυρομαχικών πεδίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης