Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Οι Δημοκρατικοί οργάνωσαν πραξικόπημα κατά του Biden

Trump: Οι Δημοκρατικοί οργάνωσαν πραξικόπημα κατά του Biden
Ο Donald Trump ανέφερε επίσης ότι είχε μια «ωραία» τηλεφωνική συνομιλία με τον Biden μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του
Σχετικά Άρθρα
Οι Δημοκρατικοί είναι ένοχοι για πραξικόπημα κατά του τωρινού προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden, εκτίμησε ο πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024, Donald Trump, σε κοινή συνέντευξη με τον εκλεκτό του για την αντιπροεδρία, James David Vance.
«Κάπως έτσι», απάντησε ο Ρεπουμπλικάνος όταν ρωτήθηκε εάν η κατάσταση που οδήγησε στην απόσυρση του Biden από την προεδρική κούρσα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πραξικόπημα.
«Αν θέλουν να τον ρίξουν επειδή είναι διανοητικά ανίκανος να υπηρετήσει, να επικαλεστούν την 25η Τροπολογία. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό με τον πιο πολιτικά επωφελή τρόπο για τους Δημοκρατικούς. Εάν είναι πραγματικό πρόβλημα, θα πρέπει να το φροντίσουν με τον κατάλληλο τρόπο», είπε από την πλευρά του ο James David Vance.
Ο Donald Trump ανέφερε επίσης ότι είχε μια «ωραία» τηλεφωνική συνομιλία με τον νυν πρόεδρο μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του και «ο Biden του είπε ότι ήταν τυχερός που γύρισε το κεφάλι του» όταν έγινε ο πυροβολισμός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης