Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ο Donald Trump προκαλεί σε debate την Kamala Harris - Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με τον Biden...

ΗΠΑ: Ο Donald Trump προκαλεί σε debate την Kamala Harris - Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με τον Biden...
Ο Donald Trump είχε συμφωνήσει ένα νέο debate με τον Biden να διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο ABC News
Σχετικά Άρθρα
Πρόθυμος να αντιμετωπίσει την Kamala Harris σε ένα ή και παραπάνω debate, εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος για τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024, Donald Trump, μιλώντας σε δημοσιογράφους δύο ημέρες αφότου ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden αποσύρθηκε από την προεκλογική κούρσα.
«Ναι, οπωσδήποτε, θα ήθελα να συζητήσω με τη Harris σε debate». «Νομίζω ότι αν είσαι υποψήφιος των Δημοκρατικών ή Ρεπουμπλικανός, έχεις πραγματικά την υποχρέωση να συμμετέχεις σε debate. Είναι πολύ σημαντικό» είπε ο Ρεπουμπλικάνος.
Ο Donald Trump αναμετρήθηκε σε debate (στο CNN) με τον Biden στο καταστροφικό για τον Δημοκρατικό πρόεδρο debate της 27ης Ιουνίου, με αποτέλεσμα η θλιβερή απόδοση του Biden σε εκείνη την αναμέτρηση να θέσει αμέσως ερωτήματα σχετικά με την πνευματική του οξύτητα και την ικανότητά του να νικήσει τον Ρεπουμπλικάνο.
Ο Donald Trump είχε συμφωνήσει ένα νέο debate με τον Biden να διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο ABC News.
Ωστόσο, πρότεινε σήμερα 23/7 να φιλοξενηθεί κάπου αλλού: «Δεν είμαι ενθουσιασμένος με το ABC εξαιτίας των ψεύτικων ειδήσεων που παρακολούθησα χθες το βράδυ. «Πραγματικά προσπαθούν να κάνουν έναν ήρωα από τον Joe Biden, όταν ήταν ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία». «Δεν μου αρέσει η ιδέα του ABC».
Ανέφερε επίσης ότι ένα debate της Kamala Harris θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό εννατίον του Biden: «Δεν θα είναι διαφορετική γιατί έχουν τις ίδιες πολιτικές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης