Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στη woke παράνοια και η Harley Davidson - Υποχρεωτική... εκπαίδευση για LGBTQ+ κοινότητα και άλλα παράλογα

Στη woke παράνοια και η Harley Davidson - Υποχρεωτική... εκπαίδευση για LGBTQ+ κοινότητα και άλλα παράλογα
Αν μας «πάρουν» και τις μοτοσικλέτες οι woke, τότε μας μένει κάτι άλλο;
Σχετικά Άρθρα
Στο στόχαστρο του πολέμιου της woke παράνοιας, σχολιαστή και σκηνοθέτη Robby Starbuck, βρέθηκε αυτή τη φορά η Harley Davidson -έχοντας πρώτα εκθέσει Tractor Supply και John Deere.
Η αμερικανική άκρως δημοφιλής κατασκευάστρια μοτοσικλετών υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Jochen Zeitz, ο οποίος παρασύρθηκε από την «αύρα» ΗΠΑ, Βρετανίας και... BlackRock, έχει υποστεί μετάλλαξη.
Συγκεκριμένα, με φανατισμό εφαρμόζει νόμους που προωθούνται από τη woke κουλτούρα, όπως τον Νόμο για την Ισότητα που επιτρέπει στους τρανς να μπουν στα μπάνια, τα αθλητικά και τα αποδυτήρια για κορίτσια- ενώ χρηματοδοτεί εκδηλώσεις pride όλων των ηλικιών.
Επίσης, απαίτησε από 1.800 εργαζόμενους να υποβληθούν σε εικονική εκπαίδευση για την LGBTQ+ κοινότητα.
Η Harley Davidson είναι ιδρυτικό μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου LGBTQ+ του Ουισκόνσιν, χρηματοδότησε ένα Bootcamp Επιχειρηματιών LGBTQ+ και έκανε τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο «Μήνες Συμπερίληψης».
Την ίδια στιγμή, η εταιρεία συνεργάστηκε με την United Way για πολλαπλά προγράμματα εκπαίδευσης για την LGBTQ+ κοινότητα, υποστήριξε το Συνέδριο Νέων της Πενσυλβάνια στη δημιουργία αδειών ουδέτερων ως προς το φύλο και φιλοξένησε πολλές εκδηλώσεις LGBTQ+ στο εταιρικό της γραφείο.
Η Harley Davidson έχει αποξενώσει τους βασικούς πελάτες της που αγαπούν την Ελευθερία και τις μοτοσικλέτες, υποστηρίζοντας ιδεολογίες φανατισμού όπως η woke.

Προσωπική ευχή, να μην υπάρξει παρόμοια αποκάλυψη για την αγαπημένη Honda...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης