Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Kamala Harris ξεκινά με δυνατή προπαγάνδα - Επίθεση για το «Project 2025» που... δεν ανήκει στον Trump

Η Kamala Harris ξεκινά με δυνατή προπαγάνδα - Επίθεση για το «Project 2025» που... δεν ανήκει στον Trump
«Αυτοί οι εξτρεμιστές θέλουν να μας πάνε πίσω, αλλά δεν πάμε πίσω»
Σχετικά Άρθρα
Ο Donald Trump θα επιστρέψει τις ΗΠΑ στο «σκοτεινό παρελθόν», δήλωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία της χώρας, Kamala Harris, επικαλούμενη το περίφημο «Project 2025» το οποίο, ωστόσο, ο Ρεπουμπλικάνος έχει απαρνηθεί και έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προέρχεται από το κόμμα του. 
«Μπορεί να έχετε δει την ατζέντα Project 2025. Μπορείτε να πιστέψετε ότι το έθεσαν γραπτώς; Είναι ένα σχέδιο επιστροφής της Αμερικής σε ένα σκοτεινό παρελθόν. (...) 
Ας είμαστε ξεκάθαροι, αυτό αντιπροσωπεύει μια ξεκάθαρη επίθεση στα παιδιά μας, τις οικογένειές μας και το μέλλον μας. Αυτοί οι εξτρεμιστές θέλουν να μας πάνε πίσω, αλλά δεν πάμε πίσω. Δεν γυρνάμε πίσω».
«Σκοπεύουν να κόψουν τη Medicare. Για να καταργηθεί το ανώτατο όριο των 35 δολαρίων στην ινσουλίνη. Να καταργηθεί το τμήμα Παιδείας. Για να τερματιστούν προγράμματα όπως το Head Start, που θα αφαιρούσε το δωρεάν σχολείο για εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά στις κοινότητές μας», είπε σε ομιλία της. 
Παράλληλα, σημείωσε πως πιστεύει σε ένα μέλλον κοινωνικής δικαιοσύνης για τους Αμερικανούς της εργατικής τάξης.
«Αυτή τη στιγμή, πιστεύω ότι αντιμετωπίζουμε μια επιλογή από δύο διαφορετικά οράματα για το έθνος μας: το ένα εστιάζει στο μέλλον, το άλλο στο παρελθόν».
Και πρόσθεσε: «Παλεύω για το μέλλον αυτού του έθνους. Σε ένα μέλλον όπου όλοι έχουν προσιτή υγειονομική περίθαλψη. Πιστεύουμε σε ένα μέλλον όπου η οικονομία λειτουργεί για τους εργαζόμενους, γι' αυτό χαρίσαμε το χρέος των φοιτητών για πέντε εκατομμύρια πολίτες».
«Πιστεύω βαθιά στην υπόσχεση της Αμερικής. Μια υπόσχεση ελευθερίας, ευκαιριών και δικαιοσύνης. Όχι για κάποιους αλλά για όλους», υπογράμμισε. 
Επίσης, η Harris τάχθηκε εκ νέου υπέρ των αμβλώσεων και υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των γυναικών.
Υποσχέθηκε επίσης να επεκτείνει τα δικαιώματα ψήφου και να θεσπίσει αυστηρότερους νόμους για τον έλεγχο των όπλων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης