Τελευταία Νέα
Διεθνή

Περίεργη και αξιολύπητη πρόταση από τη Μυστική Υπηρεσία: Καλό θα ήταν ο Trump να μην κάνει άλλη υπαίθρια προεκλογική συγκέντρωση

Περίεργη και αξιολύπητη πρόταση από τη Μυστική Υπηρεσία: Καλό θα ήταν ο Trump να μην κάνει άλλη υπαίθρια προεκλογική συγκέντρωση

Ο Trump έχει μετατρέψει τις συγκεντρώσεις του σε γιορτές για τους υποστηρικτές του

Σχετικά Άρθρα
Η Μυστική Υπηρεσία μετά την καταστροφική αποτυχία της να εξασφαλίσει τη συγκέντρωση του Donald Trump στις 13 Ιουλίου στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, κατέληξε σε μια «διόρθωση» που μυρίζει… περίεργα κίνητρα:
η υπηρεσία συμβούλεψε τους επικεφαλής από την εκστρατεία Trump να σταματήσει εντελώς τις μεγάλες υπαίθριες συγκεντρώσεις.
Η είδηση της αξιολύπητης συνταγής του πρακτορείου ήρθε λίγες ώρες μετά την παραίτηση της Διευθύντριας της υπηρεσίας, μετά από μία μαραθώνια τιτανομαχία των δύο κομμάτων τη Δευτέρα στο Καπιτώλιο που την χρησιμοποιούσαν ως σάκο του μποξ.
Η πολυδιάστατη ανικανότητα του πρακτορείου της στην Πενσυλβάνια άφησε πίσω του έναν πρώην πρόεδρο και δύο θεατές τραυματίες και έναν ακόμη νεκρό.
Η σύσταση της Μυστικής Υπηρεσίας υπονομεύει έναν ακρογωνιαίο λίθο της κουλτούρας της εκστρατείας Trump.
Οι θαυμαστές του Trump έχουν μετατρέψει τις μεγάλες υπαίθριες συγκεντρώσεις του σε πάρτι που ολοκληρώνονται με μπάρμπεκιου, εμπόρους που πουλούν εξοπλισμό με το σήμα του και οχήματα διακοσμημένα ως φόρο τιμής στον πρώην πρόεδρο.
Χιλιάδες που δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο το συλλαλητήριο αρκούνται στο να απολαύσουν την εορταστική ατμόσφαιρα σε άμεση γειτνίαση.
Οι συγκεντρώσεις συχνά παρέχουν εκπληκτικές οπτικές ενδείξεις της υποστήριξης του Trump, λειτουργώντας ως διαφημίσεις εκστρατείας από μόνες τους.
Για τις επερχόμενες εκδηλώσεις, η ομάδα του Trump ερευνά εσωτερικούς χώρους, όπως γήπεδα μπάσκετ και άλλους μεγάλους χώρους όπου μπορούν να χωρέσουν χιλιάδες άτομα, είπαν άνθρωποι που γνωρίζουν το αίτημα.
Η εκστρατεία δεν σχεδιάζει επί του παρόντος μεγάλες υπαίθριες εκδηλώσεις, χωρίς αυτό να θεωρηθεί δεδομένο για όλη την εκστρατεία του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης