Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καρφιά Pelosi σε Netanyahu: Έκανε τη χειρότερη ομιλία ξένου ηγέτη που έχει ακουστεί ποτέ στο Κογκρέσο των ΗΠΑ

Καρφιά Pelosi σε Netanyahu: Έκανε τη χειρότερη ομιλία ξένου ηγέτη που έχει ακουστεί ποτέ στο Κογκρέσο των ΗΠΑ
Σαφείς αιχμές κατά της επίσημης ισραηλινής πολιτικής από την πρώην πρόεδρο της Βουλής των ΗΠΑ
Σφοδρή κριτική εξαπέλυσε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Nancy Pelosi κατά του Benjamin Netanyahu, στον απόηχο της πολωτικής ομιλίας που εκφώνησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ενώπιον του Κογκρέσου.
Το ηγετικό στέλεχος των Δημοκρατικών δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει τον λόγο του Netanyahu ως τον «μακράν χειρότερο οποιουδήποτε ξένου αξιωματούχου που προσκλήθηκε και τιμήθηκε με το προνόμιο να μιλήσει στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών».
Όπως τόνισε η Pelosi με ανάρτησή της στο X «πολλοί από εμάς που αγαπάμε το Ισραήλ αφιερώσαμε χρόνο σήμερα ακούγοντας Ισραηλινούς πολίτες των οποίων οι οικογένειες υπέφεραν από την τρομοκρατική επίθεση και τις απαγωγές της Χαμάς της 7ης Οκτωβρίου».
Ωστόσο αφήνοντας αιχμές κατά της επίσημης ισραηλινής πολιτικής, ξεκαθάρισε ότι «αυτές οι οικογένειες ζητούν μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός που θα φέρει τους ομήρους στο σπίτι».
«Ελπίζουμε ότι ο πρωθυπουργός θα αφιερώσει το χρόνο του για την επίτευξη αυτού του στόχου», κατέληξε στη δήλωσή της η πρώην πρόεδρος της αμερικανικής βουλής.

Η ανάρτηση της Nancy Pelosi


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης