Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το ζεύγος Obama στηρίζει Harris: Θα είναι φανταστική πρόεδρος των ΗΠΑ - Το... βίντεο με την τηλεφωνική επικοινωνία τους

Το ζεύγος Obama στηρίζει Harris: Θα είναι φανταστική πρόεδρος των ΗΠΑ - Το... βίντεο με την τηλεφωνική επικοινωνία τους
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε -κι επισήμως- τη στήριξη του στην Kamala Harris
Σχετικά Άρθρα
Τη στήριξη του στην Kamala Harris για την προεδρία των ΗΠΑ εξέφρασε το ζεύγος Obama, διαψεύδοντας τα σενάρια των τελευταίων ημερών περί... δυσαρέσκειας.
«Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Michelle και εγώ τηλεφωνήσαμε στην φίλη μας, Kamala Harris. Της είπαμε ότι πιστεύουμε ότι θα γίνει μία φανταστική πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και ότι έχει την πλήρη υποστήριξή μας.
Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα κερδίσει τον Νοέμβριο. Ελπίζουμε να είστε μαζί μας», έγραψε o Obama σε ανάρτηση του στο Χ. Μάλιστα, η ανάρτηση «συνοδεύεται» κι από βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού που αποτυπώνει μια ιδιωτική τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του ζευγαριού και της νυν αντιπροέδρου.

Εν συνέχεια, η σκυτάλη πέρασε στη Harris, η οποία σε δική της ανάρτηση στο Χ ευχαρίστησε τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο και τη σύζυγό του γράφοντας: «Σημαίνει τόσα πολλά να έχω την έγκρισή σας. Ας ξεκινήσει η δουλειά». Το βίντεο με τη συνομιλία

Στο βίντεο φαίνεται η Kamala Harris να δέχεται ένα τηλεφώνημα το οποίο βάζει στην ανοιχτή ακρόαση.
«Ω, είστε και οι δύο μαζί. Είναι χαρά μου να σας ακούω και τους δύο» ακούγεται να λέει η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ προς το ζεύγος Obama.
«Δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό το τηλεφώνημα χωρίς να πω στο κορίτσι μου, την Kamala, πόσο περήφανη είμαι για σένα. Αυτή θα είναι μια ιστορική στιγμή» ακούγεται να λέει η Michelle Obama.
Από την πλευρά του, ο Obama είπε: «Σε καλέσαμε, η Michelle κι εγώ, για να σου πούμε ότι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο υπερήφανοι που σε στηρίζουμε και που θα κάνουμε τα πάντα κατά την προεκλογική περίοδο ώστε να φτάσεις στον Λευκό Οίκο».
«Μισέλ, Μπαράκ, αυτό το τηλεφώνημα σημαίνει πολλά για μένα. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε, ο Doug κι εγώ. Αλλά πάνω από όλα θα ήθελα να σας πω ότι οι λέξεις σας και η φιλία με την οποία με έχετε τιμήσει, σημαίνουν πολλά περισσότερα από όσα μπορώ να εκφράσω» απάντησε αρχικά η Harris.
«Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο, είναι σημαντικό για μένα. Και θα το διασκεδάσουμε, επίσης, έτσι δεν είναι;» έκλεισε χαμογελαστή το τηλεφώνημα αυτό η ίδια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης