Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δέος Kadyrov: «Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν τον σεβασμό όλων μας στην Τσετσενία»

Δέος Kadyrov: «Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν τον σεβασμό όλων μας στην Τσετσενία»
Ο αρχηγός της ημιαυτόνομης δημοκρατίας ξεκαθάρισε επίσης ότι η δημοκρατία θα υποστηρίζει πάντα τους μαχητές της ειδικής επιχείρησης και τις οικογένειές τους
Ο επικεφαλής της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov, αποκάλεσε τους στρατιώτες που συμμετέχουν στη σύγκρουση με την Ουκρανία τους πιο αξιοσεβαστούς ανθρώπους στην Τσετσενία.
Τόνισε ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ευγνώμονες σε όλη τους τη ζωή στους στρατιωτικούς που προστατεύουν τους ανθρώπους τους, τις παραδόσεις και τα έθιμά τους.
Ο αρχηγός της ημιαυτόνομης δημοκρατίας ξεκαθάρισε επίσης ότι η δημοκρατία θα υποστηρίζει πάντα τους μαχητές της ειδικής επιχείρησης και τις οικογένειές τους.
«Αυτοί είναι οι πιο σεβαστοί άνθρωποι μας στην περιοχή μας, επομένως θα συμπεριφερόμαστε πάντα σε αυτούς και τις οικογένειές τους με σεβασμό», επεσήμανε ο επικεφαλής της Τσετσενίας κατά τη διάρκεια συνομιλίας με δημοσιογράφους.
Επιροσθέτως τόνισε πως δεν έχει καμία αμφιβολία ότι οι Τσετσένοι στρατιώτες θα γυρίσουν στην πατρίδα τους με τη νίκη και μόνον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης