Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πολεμική κόλαση στη Μέση Ανατολή - Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στο Λίβανo, με ρουκέτες και πυραύλους χτυπά ανελέητα η Hezbollah

Πολεμική κόλαση στη Μέση Ανατολή - Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στο Λίβανo, με ρουκέτες και πυραύλους χτυπά ανελέητα η Hezbollah
Ο ΟΗΕ ζητεί να ασκηθεί η «μέγιστη αυτοσυγκράτηση» στο μέτωπο Ισραήλ-Λιβάνου - Οι IDF ανακοίνωσαν την αναδιάταξη των επιχειρησιακών του σχεδίων μετά το πλήγμα στην Majdal Shams

(Διαρκές upd)Θέσεις στον νότιο Λίβανο όπου εδρεύει η Hezbollah χτύπησε τα ξημερώματα της Κυριακής 28/7 η ισραηλινή Αεροπορία ως αντίποινα στο χτύπημα στην αραβική πόλη Bajal Sams, η οποία σκότωσε τουλάχιστον 12 ανθρώπους, κυρίως παιδιά και εφήβους.
Κατα τη διάρκεια της ημέρας το Ισραήλ προχώρησε σε συνεχεις βομβαρδισμούς θέσεων της οργάνωσης η οποία απάντησε με μπαράζ επιθέσεων με ρουκέτες και πυραύλους, ενώ αργότερα οι Ισραηλινες Αμυντικές Δυνάμεις έστειλαν τεθωρακισμένα στα σύνορα με το Λίβανο.
Η προοπτική ενός γενικευμένου πολέμου μεταξύ ΛΙβάνου και Ισραήλ, έχει προκαλέσει συναγερμό στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες καθώς  η Γαλλία, το Βελγιο και η Νορβηγία κάλεσαν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν αμέσως τον Λίβανο, το Ισραήλ και την Παλαιστίνη και να αποφύγουν να ταξιδεύουν σε αυτές τις περιοχές ενώ και η Σαουδική Αραβία έπραξε το ίδιο.
Η Hezbollah έχει εκκενώσει ορισμένες βασικές θέσεις στον ανατολικό και νότιο Λίβανο εν αναμονή οποιασδήποτε κλιμάκωσης, αναφέρει το Reuters.
Η οργάνωση, σύμφωνα με τα αραβικά μέσα, προετοιμάζεται για μια ισραηλινή απάντηση αφού κατηγορήθηκε για την έκρηξη της 27ης Ιουλίου που σκότωσε 12 ανθρώπους, όλοι παιδιά και νεαρούς ενήλικες, στην πόλη των Δρούζων Majdal Shams στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Golan, ανέφερε το Reuters στις 28 Ιουλίου.
Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εξωτερικών του Λιβάνου Abdullah Bou Habib δήλωσε ότι το να εξαπολύσει οποιαδήποτε επίθεση μεγάλη κλίμακας από το Ισραήλ θα οδηγήσει στο ξέσπασμα ενός περιφερειακού πολέμου


Η Ισλαμική Αντίσταση στον Λίβανο ανακοίνωσε μια επιχείρηση με στόχο μια θέση Ισραηλινών εχθρικών στρατιωτών στον οικισμό Manara.
Δύο πηγές ασφαλείας δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων ότι η Hezbollah είχε εκκαθαρίσει προληπτικά ορισμένες βασικές τοποθεσίες τόσο στο νότο του Λιβάνου όσο και στην ανατολική κοιλάδα Bekaa, προετοιμάζοντας μια πιθανή επίθεση από το Ισραήλ
Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο X και επαληθεύτηκε από το Al Jazeera, δείχνει τη σκηνή της επίθεσης με ρουκέτα στην ισραηλινή πόλη Moshav Shtula.
Πριν από αρκετές ώρες, η Hezbollah του Λιβάνου ανέλαβε επίθεση σε θέσεις του ισραηλινού στρατού «στην περιοχή της Shtula και στα περίχωρά της».
Ο δημοσιογράφος που δημοσίευσε το βίντεο δεν έκανε αναφορά σε θύματα που προκλήθηκαν από αυτή την επίθεση, αλλά αποκάλυψε ότι ένας άλλος πύραυλος που έπεσε κοντά τραυμάτισε έναν «ξένο εργάτη ελαφρά, στο πόδι».


Πίσω απο τον ποταμό Litani η Hezbollah, εάν το Ισραήλ σταματήσει τις επιθέσεις

Σχολιάζοντας μια πιθανή κλιμάκωση τηε σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Hezbollah μετά τη χθεσινή φονική επίθεση με ρουκέτες στο Majdal Shams, ο υπουργός Εξωτερικών του Λιβάνου Abdallah Bouhabib λέει ότι η Hezbollah είναι έτοιμη να αποσυρθεί πίσω από τον ποταμό Litani — ο οποίος εκτείνεται περίπου 29 χιλιόμετρα (18 μίλια) βόρεια από τα σύνορα Ισραήλ - Λιβάνου εάν το Ισραήλ σταματήσει τις «παραβιάσεις» του.
Σε συνέντευξή του στο σαουδαραβικό ειδησεογραφικό κανάλι Al Hadath, ο κορυφαίος διπλωμάτης της Βηρυτού προσθέτει ότι το Ισραήλ πρέπει «να σκεφτεί προσεκτικά» πριν χτυπήσει τον Λίβανο και ότι μια κλιμάκωση θα επηρεάσει το Ισραήλ και ολόκληρη την περιοχή.
Η Hezbollah απαγορεύεται από το ψήφισμα 1701 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ να διατηρήσει στρατιωτική παρουσία νότια του Litani.
Η σιιτική ομάδα έχει παραβιάσει κατάφωρα αυτό το ψήφισμα και εξαπολύει τακτικά επιθέσεις στο Ισραήλ κοντά στα σύνορα.

Ισραηλινός Στρατός: H Hezbollah κτύπησε με ρουκέτα ιρανικής κατασκευής την πόλη Majdal Shams

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ο πύραυλος που έπληξε τα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν το Σάββατο (27/7) ήταν ιρανικής κατασκευής Falaq-1.
«Το Ιράν ξοδεύει τα χρήματά του δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμάχους ττου να διαπράξουν τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον αθώων πολιτών», ανέφερε σε ανακοίνωσή του στο X.
Το Ισραήλ κατηγόρησε τη Hezbollah για την επίθεση, ενώ η λιβανική ομάδα αρνήθηκε την ευθύνη.
Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε επίσης έναν χάρτη που δείχνει την υποτιθέμενη διαδρομή εκτόξευσης του πυραύλου από τον Λίβανο προς την πόλη των Δρούζων Majdal Shams.
Η κυβέρνηση της Ουάσιγκτον δήλωσε ότι το σιιτικό κίνημα της Hezbollah ήταν υπεύθυνο για μια επίθεση με ρουκέτα στην Majdal Shams
 Τη δήλωση αυτή έκανε η επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας (NSC) του Λευκού Οίκου, Adrienne Watson.
«Διαβουλευόμαστε διαρκώς με Ισραηλινούς και Λιβανέζους συναδέλφους μας μετά την τρομερή επίθεση που σκότωσε πολλά παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο στο βόρειο Ισραήλ χθες», είπε.
Σύμφωνα με τον Watson, η επίθεση έγινε από τη Hezbollah.
«Ήταν ο πύραυλός τους, εκτοξεύτηκε από εδάφη υπό τον έλεγχό τους.
Αυτό πρέπει να καταδικαστεί παγκοσμίως» πρόσθεσε.


Ολοκληρωτικός πόλεμος


Η κατάσταση είναι εξαιρετικά τεταμένη, με το Ισραήλ να μιλάει για ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Hezbollah η οποία μετακινήθηκε σε ασφαλέστερα σημεία βαθύτερα στον Λίβανο και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamyn Netanyahu να επιστρέφει εσπευσμένα από τις ΗΠΑ προκειμένου να συμμετάσχει στην σύσκεψη του Πολεμικού Συμβουλίου της χώρας με επίκεντρο την επίθεση στο υψίπεδο του Golan.
Την ίδια ώρα, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ, Herzi Halevi, προχωρεί σε αναθεώρηση των επιχειρησιακών σχεδίων, αξιολόγησε την κατάσταση ασφαλείας και τις προετοιμασίες των επιχειρησιακών σχεδίων μετά το χτύπημα στο Majdal Shams στα Υψίπεδα του Golan από τον Λίβανο, δήλωσε στο TASS τη Κυριακή 28 Ιουλίου η Anna Ukolova, εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF).
«Μετά το χτύπημα της Hezbollah στην ισραηλινή πόλη που σκότωσε 12 παιδιά ηλικίας από δέκα έως δεκαέξι, ο Halevi εξέτασε την κατάσταση και αξιολόγησε τα επιχειρησιακά σχέδια», είπε.
Σύμφωνα με την Ukolova, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου πραγματοποίησε συνάντηση για θέματα ασφαλείας κατά την επίσκεψή του στο Majdal Shams.
Έκανε άλλη μια συνάντηση με τον στρατό «αυτή τη στιγμή» για να συζητήσει τα επιχειρησιακά σχέδια.


Η αρχή του τέλους για το Ισραήλ

Η ισραηλινή κατοχική οντότητα θα πάψει να υπάρχει εάν επιλέξει έναν πόλεμο μεγάλης κλίμακας εναντίον του Λιβάνου, υπογράμμισε την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 ο Mohammad Raad, επικεφαλής του κόμματος Πίστη στην Αντίσταση στο λιβανέζικο κοινοβούλιο.
Ο Raad πρόσθεσε ότι η στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ στη Γάζα απέτυχε λόγω της αντίστασης του λαού της Λωρίδας, του ηρωισμού των μαχητών της Αντίστασης και της υποστήριξης που παρέχεται από οντότητες που ανήκουν στον στον Άξονα της Αντίστασης

 

 


Την παρέμβαση των ΗΠΑ ζήτησε ο Λίβανος


Νωρίτερα, η κυβέρνηση του Λιβάνου κάλεσε ττις ΗΠΑ να παρέμβουν ζητώντας αυτοσυγκράτηση από το Ισραήλ, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών του Λιβάνου Abdallah Bou Habib στο Reuters καθώς κλιμακώνεται η ένταση.
Όπως είπε ο Βou Habib, οι ΗΠΑ έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση του Λιβάνου να μεταφέρει μήνυμα για αυτοσυγκράτηση και στην ίδια την Hezbollah.
Οι ισραηλινές αρχές κατηγορούν το υποστηριζόμενο από το Ιράν σιιτικό κίνημα του Λιβάνου για την επίθεση με ρουκέτα που έπληξε χθες γήπεδο ποδοσφαίρου στα κατεχόμενα από το Ισραήλ υψίπεδα του Golan, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 12 παιδιά και νέοι, και ορκίστηκαν να προβούν σε βαριά αντίποινα, ωστόσο, η Hezbollah αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη για το πλήγμα αυτό.

Ζητά αποκλιμάκωση ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Anthony Blinken - Ανησυχία και από Βρετανία

Ο Blinken κατηγορεί την Hezbollah για την επίθεση στα υψίπεδα του Golan, τονίζει το δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπίζεται τους πολίτες από τρομοκρατικές επιθέσεις και ζητεί αποκλιμάκωση
Από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Anthony Blinken απάντησε ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται σε συνομιλίες με το Ισραήλ για το περιστατικό αυτό και δεν επιθυμούν κλιμάκωση της σύγκρουσης.
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας δήλωσε ότι «όλες οι ενδείξεις» υποδηλώνουν πως ο πύραυλος που έπεσε στα υψίπεδα του Golan εκτοξεύτηκε από τη λιβανική Hezbollah.
«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την τρομοκρατία και όλες οι ενδείξεις υποδηλώνουν ότι οι πύραυλοι προήλθαν από τη Hezbollah», είπε ο Blinken όταν ρωτήθηκε σχετικά σε συνέντευξη Τύπου στο Τόκιο.
Ανησυχία προκαλεί στο Λονδίνο ο κίνδυνος περαιτέρω αποσταθεροποίησης στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση στα Υψίπεδα του Golan
Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών David Lammy έγραψε σχετικά στο X (πρώην Twitter).
«Το Ηνωμένο Βασίλειο καταδικάζει την επίθεση στα Υψίπεδα του Golan, η οποία σκότωσε τραγικά τουλάχιστον 12 άτομα.
Ανησυχούμε βαθιά για τον κίνδυνο περαιτέρω κλιμάκωσης και αποσταθεροποίησης στη περιοχή.

«Για άλλη μια φορά, τονίζω το δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπίζεται τους πολίτες του από τρομοκρατικές επιθέσεις και την αποφασιστικότητά μας να διασφαλίσουμε ότι μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν θέλουμε επίσης να επιδεινωθεί η σύγκρουση. Δεν θέλουμε να επεκταθεί.
Αυτός ήταν ένας από τους στόχους μας από την πρώτη μέρα, από τις 7 Οκτωβρίου, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.
Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε ένα τέλος στη σύγκρουση στη Γάζα, η οποία διήρκεσε πάρα πολύ», είπε ο Blinken προσθέτοντας ότι βρίσκεται σε «συνομιλίες με την ισραηλινή κυβέρνηση».
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ εξέφρασε τη θλίψη του για τις ανθρώπινες απώλειες τονίζοντας ότι η επίτευξη εκεχειρίας στον πόλεμο στη Γάζα μπορεί να βοηθήσει στην αποκλιμάκωση στο σύνορο του Ισραήλ με τον Λίβανο.
«Είναι τόσο σημαντικό να βοηθήσουμε να αποκλιμακωθεί η κρίση, όχι μόνο να αποτρέψουμε την κλιμάκωση, να αποτρέψουμε την εξάπλωση αλλά να την εκτονώσουμε γιατί υπάρχουν τόσοι άνθρωποι και στις δύο χώρες -στο Ισραήλ και στον Λίβανο- που έχουν εκτοπιστεί από τις εστίες τους», κατέληξε ο Blinken.
Most conducted by fighter jets, not drones. pic.twitter.com/KtMCb920Dg


Οι πρώτες πληροφορίες από την περιοχή δείχνουν χτυπήματα από μαχητικά αεροσκάφη σε αποθήκες όπλων και άλλες υποδομές στη Samriha και το Burj el Semali κοντά στην Τύρο, την κοιλάδα Bekaa και τις περιοχές Kafr Kila, Abbasiyah, al-Kafrah, Raab al-Talatine, Khiyam και Teir Harfa & Kafra του νότιου Λιβάνου.
Νωρίτερα αναφορές σε λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για πλήγματα στην πόλη Μπουρτζ ελ-Σεμάλι περίπου τρία χιλιόμετρα από την Τύρο.
Γάζα: Ανώτεροι αξιωματούχοι του Ισραήλ, των ΗΠΑ, της Αιγύπτου και του Κατάρ συναντώνται στην Ιταλία

Ο διευθυντής της CIA William Burns αναμένεται να συναντηθεί στη Ρώμη με τους Ισραηλινούς και Αιγύπτιους ομολόγους του και τον πρωθυπουργό του Κατάρ για συνομιλίες σχετικά με την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των αιχμαλώτων την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024.
Ο επικεφαλής της Μοσάντ David Barnea ηγείται της ισραηλινής αντιπροσωπείας.
Το Κατάρ και η Αίγυπτος πρωτοστάτησαν στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία από τότε που ξέσπασε ο πόλεμος τον περασμένο Οκτώβριο.
Ο ισραηλινός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Kan μετέδωσε ότι η απάντηση του Ισραήλ στην τελευταία πρόταση δόθηκε στην Ουάσιγκτον το Σάββατο ενόψει της αναμενόμενης συνάντησης - η τελευταία προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας μετά από μήνες κατά τους οποίους το Ισραήλ και η Hamas αλληλοκατηγορούνται για το αδιέξοδο.

Η μάχη των δηλώσεων 


Ο υπουργός Εξωτερικών Ιsrael Katz δήλωσε ότι το Ισραήλ πλησιάζει σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Hezbollah και του Λιβάνου μετά την επίθεση με ρουκέτα σε γήπεδο ποδοσφαίρου στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα Golan, σύμφωνα με το Axios.
«Η επίθεση της Hezbollah σήμερα ξεπέρασε όλες τις κόκκινες γραμμές και η απάντηση θα είναι ανάλογη.
Πλησιάζουμε στη στιγμή ενός ολοκληρωτικού πολέμου κατά της Hezbollah και του Λιβάνου», δήλωσε ο Katz στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Axios.
Η Hezbollah σε χθεσινές δηλώσεις της υποστήριξε πως ανέμενε μια «σκληρή» επιχείρηση από τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ εναντίον θέσεών της στον Λίβανο, εν είδει αντιποίνων για τη πολύνεκρη επίθεση στο υψίπεδο του Golan, το Σάββατο 27/7.
«Βρισκόμαστε σε επιφυλακή μήνες τώρα, επαγρυπνούμε για επίθεση από τον εχθρό», δήλωσαν πηγές του Γερμανικού Πρακτορείου στη Hezbollah.
«Δεν είναι κάτι καινούργιο, βρισκόμαστε σε μόνιμη ετοιμότητα», πρόσθεσαν.
Η Hezbollah ανέλαβε την ευθύνη για την πραγματοποίηση μιας σειράς επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών θέσεων στα Υψίπεδα του Golan, αλλά διέψευσε με ανακοίνωσή της πως ήταν δική της ενέργεια η επίθεση στο γήπεδο ποδοσφαίρου, στην οποία δώδεκα παιδιά και νέοι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ρουκέτα έπληξε γήπεδο ποδοσφαίρου σε χωριό Δρούζων στο κατεχόμενο και προσαρτημένο στο Ισραήλ υψίπεδο.

Οι αρχές του Ισραήλ κατήγγειλαν πως την επίθεση διέπραξε η Hezbollah και διεμήνυσαν πως το λιβανικό κίνημα θα «πληρώσει ακριβά».

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης του Λιβάνου, η Hezbollah αποφάσισε να απομακρύνει μαχητές της από περίπου 100 θέσεις τους στο νότιο τμήμα της χώρας, οχυρό του κινήματος.
Πέρα από τους πρακτικά καθημερινούς βομβαρδισμούς στα σύνορα και τα πλήγματα βαθιά στον Λίβανο, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έχουν βάλει επανειλημμένα στο στόχαστρο ανώτερα στελέχη του στρατιωτικού βραχίονα της Hezbollah.
Οι εχθροπραξίες στα σύνορα από την επομένη του ξεσπάσματος του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας χαρακτηρίζονται οι σφοδρότερες μετά τον λεγόμενο Δεύτερο Πόλεμο του Λιβάνου (2006).
Περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης θα μπορούσε να πυροδοτήσει ευρύτερη ανάφλεξη στην περιοχή με απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς οργανώσεις που πρόσκεινται στο Ιράν θεωρείται βέβαιο πως θα εντείνουν τις ενέργειές τους εναντίον του Ισραήλ και του σημαντικότερου συμμάχου του σε διεθνές επίπεδο, των ΗΠΑ.

Εσπευσμένη επιστροφή Netanyahu από τις ΗΠΑ

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamym Netanyahu επέστρεψε το Σάββατο 28/7 στο Ισραήλ, από την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, εσπευσμένα και νωρίτερα από όταν ήταν προγραμματισμένο και κατευθύνεται ήδη σε σύσκεψη του Πολεμικού Συμβουλίου μετά την επίθεση με ρουκέτες στα κατεχόμενα υψίπεδα του Golan, που σκότωσε 12 άτομα και την οποία το Ισραήλ χρεώνει στην οργάνωση Hezbollah του Λιβάνου, όπως ανακοίνωσε το πρωθυπουργικό γραφείο.
Το αεροπλάνο του πρωθυπουργού προσγειώθηκε στο Ισραήλ.
Είναι καθ’ οδόν προς το υπουργείο Άμυνας (στο Τελ Αβίβ) για μια σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας, πρόσθεσε το γραφείο του πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του.
γήπεδο.jpg
 
«Ψυχραιμία» συστήνει η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Α. Baerbock

H υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Annalena Baerbock καταδίκασε σήμερα την "αποτρόπαια" επίθεση με ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από το έδαφος του Λιβάνου και προκάλεσε τον θάνατο 12 παιδιών και νέων χθες, Σάββατο, σε κοινότητα στα κατεχόμενα από το Ισραήλ υψίπεδα του Golan, απευθύνοντας έκκληση για "ψυχραιμία".
"Οι δόλιες επιθέσεις πρέπει να σταματήσουν αμέσως. Είναι σημαντικό πλέον να ενεργούμε με ψυχραιμία.
Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει σε αυτήν την σύγκρουση", σημείωσε η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών σε ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην Twitter).

«Έχετε ξεφύγει...» διαμηνύει η Ρωσική Δούμα στο Ισραήλ, απευθύνοντας αυστηρή προειδοποίηση για το ψήφισμα εναντίον του Παλαιστινιακού Κράτους

H Ρωσία στέλνει αυστηρή προειδοποίηση στο Ισραήλ ότι, «έχει ξεφύγει από κάθε έννοια διεθνούς νομιμότητας» και «αναιρεί δεσμεύσεις» που έχει αναλάβει ενώπιον της διεθνούς κοινότητας ήδη από την δεκαετία του ’90.
Σε απόλυτο συντονισμό με το αίσθημα της «παγκόσμιας πλειοψηφίας», η ρωσική Βουλή (Δούμα) στηλιτεύει την σιωπή των ΗΠΑ, στη γενοκτονία που προβαίνει ο Benjamin Netanyahu στην Λωρίδα της Γάζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης