Τελευταία Νέα
Διεθνή

To Ιράν προειδοποίησε το Ισραήλ για «απρόβλεπτες συνέπειες» σε οποιασδήποτε «νέα περιπέτεια» στον Λίβανο

To Ιράν προειδοποίησε το Ισραήλ για «απρόβλεπτες συνέπειες» σε οποιασδήποτε «νέα περιπέτεια» στον Λίβανο
"Οποιαδήοτε δράση (...) του σιωνιστικού καθεστώτος μπορεί να οδηγήσει στην επιδείνωση της αστάθειας, της έλλειψης ασφάλειας και του πολέμου στην περιοχή", σημείωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών
Το Ιράν προειδοποίησε την Κυριακή 28/7 το Ισραήλ ενάντια σε οποιασδήποτε "νέα περιπέτεια", όπως την αποκάλεσε, στον Λίβανο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Nasser Kannani.
"Οποιαδήοτε δράση (...) του σιωνιστικού καθεστώτος μπορεί να οδηγήσει στην επιδείνωση της αστάθειας, της έλλειψης ασφάλειας και του πολέμου στην περιοχή", σημείωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών.
Το Ισραήλ θα φέρει την ευθύνη για τις "απρόβλεπτες συνέπειες και αντιδράσεις σε μια τέτοια ανόητη συμπεριφορά", προειδοποίησε επίσης ο Kannani.
Οι ισραηλινές αρχές κατηγορούν το υποστηριζόμενο από το Ιράν σιιτικό κίνημα του Λιβάνου Hezbollah για επίθεση με ρουκέτα που έπληξε χθες γήπεδο ποδοσφαίρου στα κατεχόμενα από το Ισραήλ υψίπεδα του Γκολάν, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι, παιδιά και νέοι, και ορκίστηκε να προβεί σε βαριά αντίποινα.
Η Hezbollah αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη για το πλήγμα αυτό.

www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης