Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σχέδιο Trump ο Robert F. Kennedy να αναλάβει την εξολόθρευση των καταστροφικών εμβολίων για Covid

Σχέδιο Trump ο Robert F. Kennedy  να αναλάβει την εξολόθρευση των καταστροφικών εμβολίων για Covid
Η συζήτηση του 2017 και το best seller του Robert F. Kennedy που καταγγέλει το καταστημένο της δημόσιας υγείας
Το 2017, λίγο μετά την ανάληψη της προεδρίας, ο πρόεδρος Donald Trump ρώτησε τον Robert F. Kennedy Jr. αν θα ήταν πρόθυμοςνα εξετάσει και να ελέγξει μια από τις βασικές ανησυχίες του Trump -- την ασφάλεια των εμβολίων.
Ο Trump ήθελε ο Kennedy να προεδρεύσει μιας «Επιτροπής για την ασφάλεια των εμβολίων και την επιστημονική ακεραιότητα στις έρευνες στο πεδίο» αλλά οι εξελίξεις τότε με το Russiagate - όπου ο πρόεδρος είχε κατηγορηθεί για συνεργασία με τον Putin - και το ξέσπασμα της πανδημίας του Covid δεν το επέτρεψαν.
Όμως η υπόθεση δεν ξεχάστηκε.
Σε μια πρόσφατη συζήτηση μεταξύ Trump και Kennedy που διέρρευσε, ο Trump υπενθύμισε στον Kennedy τη συζήτησή τους το 2017 και τον προέτρεψε να ασχοληθεί ξανά με το θέμα του εμβολίου.
«Θα ήθελα να το κάνετε», του είπε.
Η διαρκής ενασχόληση του Trump με τα εμβόλια καταδεικνύει ότι οι κυβερνητικές γραφειοκρατίες που επιβλέπουν τη βιομηχανία εμβολίων παραμένουν υψηλά στις προτεραιότητές του. 
«Κάτι δεν πάει καλά με όλο αυτό το σύστημα», δήλωσε.
«Όταν ταΐζεις ένα βρέφος, ένας εμβολιασμός κατά του Covid είναι σαν 38 διαφορετικά εμβόλια και μοιάζει να προορίζεται για… άλογο, όχι για ένα μωρό 10 ή 20 κιλών…
Βλέπεις ποτέ το μέγεθός του, είναι τεράστιο;
Tότε βλέπεις το μωρό ξαφνικά να αρχίζει να αλλάζει ριζικά. 
Το έχω δει πάρα πολλές φορές».
Σε μια προσπάθεια πείσει τον Kennedy ο Trump αναφέρθηκε στη μακρά δέσμευση του για τη μεταρρύθμιση του CDC (της εποπτική αρχής) και της βιομηχανίας εμβολίων, τονίζοντας την προσωπική ικανοποίηση που θα έφερνε ένα τέτοιο επίτευγμα και τη σημασία του για την κληρονομιά του Kennedy.
«Και νομίζω ότι θα είναι τόσο θετικό και μεγάλο επίτευγμα για σένα».
Στην πρόσφατη συζήτησή τους, δεν αναφέρθηκαν στις ιδιαιτερότητες για το πώς θα έμοιαζε η μεταρρύθμιση στην βιομηχανία των εμβολίων, αλλά η συζήτησή τους το 2017 -- μια ωριαία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Trump στη οποία συμμετείχαν η Kellyanne Conway και Mike Pence -- έθεσε τα ίδια θέματα που συνεχίζουν να τον απασχολούν και σήμερα.
«Τον προβληματίζουν τα ερωτήματα για τη σχέση μεταξύ ορισμένων εμβολίων και της επιδημίας νευροαναπτυξιακών διαταραχών, συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού», έχει δηλώσει ο Kennedy στο περιοδικό Science.

«Και έχει έναν αριθμό -- μου είπε πέντε -- φίλους, μίλησε για τον καθένα από αυτούς, που έχει την ίδια ιστορία ενός παιδιού, ενός απολύτως υγιούς παιδιού το οποίο εξετάστηκε 2 ε΄τω, έλαβε εμβόλιο, ανέβασε πυρετό και στη συνέχεια ανέπτυξε μια σειρά από διαταραχές 3 μηνες μετά τον εμβολιασμό του.
«Είπε ότι καταλάβαινε ότι αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά και δεν ήταν επιστήμη, αλλά είπε ότι αν υπάρχουν αρκετά στοιχεία… θα ήμασταν αλαζονικοί να τα απορρίψουμεχωρίς να τα εξετάσουμε».
Thimerosal: Let the Science Speak: The Evidence Supporting the Immediate  Removal of Mercury―a Known Neurotoxin―from Vaccines : Kennedy Jr., Robert F.,  Posey, Bill, Herbert Ph.D M.D., Martha, Hyman, Mark: Amazon.de: Books

Στην πρόσφατη συζήτησή τους, ο Kennedy δεν συμφώνησε να δεχτεί τον Trump στην προσφορά του
. Δεν έγινε καν επίσημη, λεπτομερής προσφορά, η κλήση ήταν απλώς η αρχή μιας διαδικασίας που ο Trump ήλπιζε ότι θα οδηγούσε τον Kennedy να συμμετάσχει στη μελλοντική κυβέρνηση του με ιδιότητα που σχετίζεται με εμβόλια κατά των πανδημιών.
Η κλήση δεν έπρεπε καν να δημοσιοποιηθεί - ο γιος του Kennedy, Bobby Kennedy III, τη διέρρευσε μόνος του.
«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Πρόεδρος Τραμπ, μαγνητοσκοπούσα
Έπρεπε να είχα δώσει εντολή να σταματήσει αμέσως την εγγραφή. Είμαι απογοητευμένος που αυτό δημοσιεύτηκε.
Ζητώ συγγνώμη από τον πρόεδρο», εξήγησε  οKennedy .
Μετά τη διαρροή, ο Kennedy είπε στον Τύπο ότι συνεχίζει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος.
Εάν η υποψηφιότητά του αποτύχει και ο Trump πετύχει, όπως φαίνεται πιθανως θα υπάρξουν μεταξύ τους διαπραγματεύσεις για να προχωρήσουν σε έναν ρόλο που σχετίζεται με το εμβόλιο στην κυβέρνηση Trump.
Εάν ο Trump έχει μετανιώσει για κάτι στην πρώτη του θητεία, είναι πιθανόν για την προώθηση των εμβολίων κατά του Covid -- μια πολιτική στην οποία η συντριπτική βάση των ψηφοφόρων του αντιτίθεται, τόσο πολύ που προκάλεσε αποδοκιμασίες στις συγκεντρώσεις του.
Ο διορισμός του Robert F. Kennedy Jr, με το ιστορικό του δεκαετιών στην έρευνα εμβολίων και το βιβλίο του για τη διαφθορά του Fauci και καταστημένου δημόσιας υγείας, θα συνέβαλε στην πολιτική κληρονομιά του Trump καθώς και του RFK Jr.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης