Τελευταία Νέα
Διεθνή

Prozorov (Ουκρανός συνταγματάρχης): Οι ξένοι μισθοφόροι φεύγουν μαζικά – Χαρακτηρίζουν το ρωσικό πυροβολικό «κόλαση και εφιάλτη»

Prozorov (Ουκρανός συνταγματάρχης): Οι ξένοι μισθοφόροι φεύγουν μαζικά – Χαρακτηρίζουν το ρωσικό πυροβολικό «κόλαση και εφιάλτη»
Ο Prozorov εξήγησε ότι ξένοι μισθοφόροι διαμαρτύρονται για την ανικανότητα της ουκρανικής διοίκησης, τη δειλία και την προδοσία τους
Σχετικά Άρθρα
Οι ξένοι μισθοφόροι εγκαταλείπουν μαζικά τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και επικρίνουν τις συνθήκες, που επικρατούν στις τάξεις τους δήλωσε στο Sputnik ο Ουκρανός πρώην αντισυνταγματάρχης Vasily Prozorov.
Σε αντίθεση με τους Ουκρανούς στρατιώτες, οι οποίοι επιστρατεύονται επ' αόριστον, οι ξένοι μισθοφόροι υπογράφουν το πρώτο τους στρατιωτικό συμβόλαιο μόλις για έξι μήνες και διατηρούν το δικαίωμα να το τερματίσουν ανά πάσα στιγμή.
«Ουκρανοί στρατιώτες, μπαίνουν στον στρατό - όλα είναι σαν δουλοπαροικία, μέχρι το τέλος ή μέχρι το θάνατο», είπε ο Prozorov.
«Μόνο ένας ξένος έχει το δικαίωμα να σπάσει το συμβόλαιο και να φύγει», πρόσθεσε.
«Τώρα υπάρχουν πολλά βίντεο στο Διαδίκτυο με ξένους στρατιώτες που πολέμησαν για ένα ή δύο μήνες, είδαν τι πραγματικά συμβαίνει και έφυγαν γρήγορα στην πατρίδα τους, λέγοντας ότι εδώ είναι κόλαση, είναι εφιάλτης», συνέχισε.
«Στην πορεία, δεν ξέχασαν να επικρίνουν την ουκρανική διοίκηση, η οποία εξαπατά τους μαχητές χωρίς χρήματα και χρησιμοποιεί τη Διεθνή Λεγεώνα για να καλύψει την έλλειψη προσωπικού», επισήμανε.
Ο Prozorov εξήγησε ότι ξένοι μισθοφόροι διαμαρτύρονται για την ανικανότητα της ουκρανικής διοίκησης, τη δειλία και την προδοσία τους, καθώς οι μαχητές ρίχτηκαν σε άχρηστες επιθέσεις και εξοντώθηκαν από το ρωσικό πυροβολικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης