Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κόλαση το Pokrovsk για τους Ουκρανούς – Το πιο καυτό μέτωπο

Κόλαση το Pokrovsk για τους Ουκρανούς – Το πιο καυτό μέτωπο
Προχωρούν οι Ρώσοι, περιορίζουν τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις
Σε κόλαση έχει μετατραπεί η κατεύθυνση του Pokrovsk για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις όπως παραδέχεται ο ουκρανικός στρατός.
Σε ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας αναφέρεται πως η πιο τεταμένη κατάσταση για τον ουκρανικό στρατό τις τελευταίες 24 ώρες έχει διαμορφωθεί στην κατεύθυνση του Pokrovsk, που βρίσκεται ακόμα στην ελεγχόμενη από το Κίεβο περιοχή της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk.
«Το πιο καυτό μέτωπο είναι στην κατεύθυνση του Pokrovsk» αναφέρει σε μήνυμά του το Γενικό Επιτελείο του ουκρανικού στρατού.
Σημειώνεται πως οι Ρώσοι είχαν ανακοινώσει πως με την απελευθέρωση του χωριού Progress στην κατεύθυνση του Pokrovsk, είχαν καταλάβει μια στρατηγικής σημασίας θέση κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή, περιορίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την επιμελητεία των Ουκρανών.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο απόστρατος συνταγματάρχης της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας Oleg Starikov σημείωσε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούν να εντοπίσουν την τακτική κρίση που έχει προκύψει στην κατεύθυνση του Pokrovsk.
Παραδέχτηκε ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έχουν ένα πλήρες στρατηγικό πλεονέκτημα και ότι οι ουκρανικές αρχές κάνουν «πολλά στρατηγικά λάθη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης