Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σεισμός - Οι Ουκρανοί έχασαν την πρώτη γραμμή των οχυρώσεων σε Slavyansk – Kramatorsk

Σεισμός - Οι Ουκρανοί έχασαν την πρώτη γραμμή των οχυρώσεων σε Slavyansk – Kramatorsk
Οι ρωσικές δυνάμεις διώχνουν τους Ουκρανούς από όλες τις γραμμές λέει ο Ρώσος Apty Alaudinov
(upd) Τρόμο προκαλεί η προέλαση των ρωσικών δυνάμεων καθώς όπως αναφέρεται οι Ουκρανοί έχασαν την πρώτη γραμμή των οχυρώσεων τους στην κατεύθυνση Slavyansk-Kramatorsk.
«Όταν ολόκληρη η γραμμή στέκεται σταθερή και δεν υπάρχει επιλογή είτε να παρακάμψεις την πλευρά είτε να πας προς τα πίσω, είναι πάντα δύσκολο να δημιουργηθεί αυτό το κενό για τις εναπομείνασες δυνάμεις και τα μέσα τους.
Σε αυτήν την περίπτωση, αποδεικνύεται ότι οι ρωσικές μονάδες προχωρούν σε όλη τη γραμμή του μετώπου.
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν τελείως την πρώτη γραμμή των οχυρώσεων τους στην κατεύθυνση Slavyansk - Kramatorsk - Konstantinovka.
Σήμερα τα στρατεύματά μας έχουν την ευκαιρία να ελιχθούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις και να χτυπούν και να διώχνουν τον εχθρό από θέσεις, στις οποίες ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα» είπε μιλώντας στο ρωσικό κανάλι 1 ο Apty Alaudinov, διοικητής των δυνάμεων Akhmat και αναπληρωτής επικεφαλής της Κύριας Στρατιωτικής Πολιτικής Διεύθυνσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με τον Alaudinov, η παράδοση των αμερικανικών μαχητικών F-16 στην Ουκρανία δεν πρόκειται να σταματήσει την προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων.
«Ό,τι και αν δώσουν στην Ουκρανία, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, δεν θα εμποδίσει τις δυνάμεις μας από το να συνεχίσουν να προελαύνουν» υπογράμμισε ο Alaudinov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης