Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πανικός - Σε σταδιακή υποχώρηση οι Ουκρανοί – Δεν έχουν στρατιώτες

Πανικός - Σε σταδιακή υποχώρηση οι Ουκρανοί – Δεν έχουν στρατιώτες
Ένα σημαντικό πρόβλημα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είναι η ανωτερότητα της ρωσικής οικονομίας και του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος
Οι Ουκρανοί έχουν περάσει σε σταδιακή υποχώρηση καθώς υποφέρουν από έλλειψη στρατιωτικού προσωπικού λέει ο Ralph Thiele απόστρατος συνταγματάρχης του γερμανικού στρατού.
«Οι Ουκρανοί βρίσκονται de facto σε κατάσταση σταδιακής υποχώρησης.
Το κύριο πρόβλημα του Κιέβου παραμένει, πρώτα απ' όλα, η έλλειψη προσωπικού στις ένοπλες δυνάμεις» υποστήριξε μιλώντας στο n-tv ο Thiele.
Όπως είπε, ένα σημαντικό πρόβλημα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είναι η ανωτερότητα της ρωσικής οικονομίας και του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος έναντι των ουκρανικών, μέχρι σήμερα βασίζονται στη στρατιωτική βοήθεια από τη Δύση.
Στις 23 Ιουλίου, ο Έφεδρος Υποστράτηγος των Εσθονικών Αμυντικών Δυνάμεων Riho Juhtegi είπε ότι οι ουκρανικές μονάδες δεν είναι πλήρως εξοπλισμένες και ότι οι μονάδες που είναι επανδρωμένες περίπου στο 60% επιτρέπονται στην πρώτη γραμμή.
Ο Yukhtegi σημείωσε επίσης ότι οι νέοι στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που φτάνουν στο μέτωπο συχνά υποβάλλονται σε εκπαίδευση μόνο μιας εβδομάδας σε ένα εκπαιδευτικό κέντρο και ως εκ τούτου είναι ανεπαρκώς εκπαιδευμένοι.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης