Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Ο Netanyahu υπόσχεται σκληρή απάντηση στη Hezbollah για την επίθεση στα Υψίπεδα του Golan

Ισραήλ: Ο Netanyahu υπόσχεται σκληρή απάντηση στη Hezbollah για την επίθεση στα Υψίπεδα του Golan
Κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί στο Majdal Shams, διαμαρτύρονταν για την επίσκεψη του Netanyahu
Σχετικά Άρθρα
Το Ισραήλ θα δώσει μια «σκληρή απάντηση» σε όσους θεωρεί υπεύθυνους για το φονικό χτύπημα στα Υψίπεδα του Golan που στοίχισε τη ζωή σε 12 νέους, διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Benjamin Netanyahu, τη στιγμή που η διεθνής κοινότητα απευθύνει έκκληση για ψυχραιμία.
«Τα παιδιά αυτά είναι δικά μας παιδιά (…) Το κράτος του Ισραήλ δεν θα αφήσει, και δεν μπορεί να αφήσει, να περάσει αυτό. Η απάντησή μας θα έρθει και θα είναι σκληρή» δήλωσε ο Netanyahu από το Majdal Shams.
Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από τον Λίβανο και την οργάνωση Hezbollah, η οποία ωστόσο αρνείται ότι είχε κάποια ανάμιξη στο πλήγμα.
Κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί στο Majdal Shams, διαμαρτύρονταν για την επίσκεψη του Netanyahu, πίσω από τις μεταλλικές μπάρες και υπό την επιτήρηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, δήλωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.
Πηγές στον Λίβανο δήλωσαν στο Reuters ότι η Hezbollah ήταν σε κατάσταση συναγερμού και είχε εκκαθαρίσει βασικές τοποθεσίες στον νότιο Λίβανο και στην ανατολική κοιλάδα Beqaa.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης