Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρόμος στη Βρετανία: Νεκρό ένα παιδί μετά από επίθεση με μαχαίρι σε πάρτι - Σε ντελίριο ο δράστης μαχαίρωνε κόσμο αδιακρίτως

Τρόμος στη Βρετανία: Νεκρό ένα παιδί μετά από επίθεση με μαχαίρι σε πάρτι - Σε ντελίριο ο δράστης μαχαίρωνε κόσμο αδιακρίτως
«Επτά με δέκα παιδιά έτρεχαν από έναν παιδικό σταθμό ενώ αιμορραγούσαν», αναφέρει μάρτυρας της επίθεσης
Νεκρό βρέθηκε ένα παιδί μετά από επίθεση με μαχαίρι σε παιδικό πάρτι, στην περιοχή του Southport, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία.
Συνολικά 8 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από την επίθεση και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιοχής.
Ανάμεσα τους βρίσκονται και παιδιά.
Μετά τη σοκαριστική επίθεση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη και κατέσχεσαν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για την επίθεσή του.
Σημειώνεται, ότι οι πολίτες προειδοποιήθηκαν προκειμένου να αποφύγουν την περιοχή γύρω από το σημείο της επίθεσης, μετά τις 11.50 το πρωί, οπότε και έγινε γνωστό το περιστατικό.
Ένας μάρτυρας που ζει κοντά στο σημείο της επίθεσης δήλωσε στην εφημερίδα Liverpool Echo ότι οι κάτοικοι είχαν προειδοποιήσει ο ένας τον άλλον σε ομάδες Whatsapp να κλειδώσουν τα παράθυρα και τις πόρτες τους μετά από ρεπορτάζ για έναν άνδρα που «έτρεχε τριγύρω και μαχαίρωνε κόσμο».
Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος διατηρεί ένα γωνιακό κατάστημα σε κοντινή απόσταση, αναφέρει ότι είδε «επτά με δέκα παιδιά» να τρέχουν από έναν παιδικό σταθμό ενώ αιμορραγούσαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης