Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson (πρ. CIA): Η Ρωσία εξαϋλώνει τους ξένους μισθοφόρους και οι ΗΠΑ δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα για αυτό

Johnson (πρ. CIA): Η Ρωσία εξαϋλώνει τους ξένους μισθοφόρους και οι ΗΠΑ δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα για αυτό
Ο πρώην αναλυτής της CIA ότι οι δυτικοί μισθοφόροι έρχονται παραδοσιακά στην Ουκρανία με το καμουφλάζ των «στρατιωτικών εκπαιδευτών»
Η Ρωσία εξουδετερώνει συστηματικά τους ξένους μισθοφόρους που βρίσκονται στο έδαφος της Ουκρανίας και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν μπορούν να κάνουν τίποτα με τον επαγγελματικό τους στρατό, επισημαίνει ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Dialogue Works.
Σημείωσε ότι οι δυτικοί μισθοφόροι έρχονται παραδοσιακά στην Ουκρανία με το καμουφλάζ των «στρατιωτικών εκπαιδευτών».
«Αυτοί είναι υποτιθέμενοι εκπαιδευτές, και απ' όσο ξέρω, οι Ρώσοι πέτυχαν πρόσφατα έναν στόχο στην Οδησσό... Και μετά χτύπησαν έναν στόχο στο Kharkiv, και περίπου σαράντα από αυτούς τους μισθοφόρους πέθαναν εκεί. Έτσι η Ρωσία απλά λέει: "Καλέστε τους εδώ, και θα τους σκοτώσουμε», τόνισε με νόημα ο βετεράνος ειδικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
Σύμφωνα με τον Johnson, οι ΗΠΑ, ακόμα κι αν ήθελαν, δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι' αυτό, γιατί έχουν συνηθίσει να πολεμούν με «μικρούς ανθρώπους» που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σωστά, δεν μπορούν να αντεπιτεθούν με τανκς, πυροβολικό και αεροσκάφη.
Αντιμετωπίζουν έναν πραγματικό επαγγελματικό στρατό και οι ΗΠΑ δεν τα καταφέρνουν, κατέληξε στο σχολίο του ο αναλυτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης