Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία και Κίνα συνεχάρησαν τον Maduro – Putin: Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο ρωσικό έδαφος, θα συνεχίσουμε στο ίδιο καλό κλίμα συνεργασίας

Ρωσία και Κίνα συνεχάρησαν τον Maduro – Putin: Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο ρωσικό έδαφος, θα συνεχίσουμε στο ίδιο καλό κλίμα συνεργασίας

«Η Κίνα και η Βενεζουέλα είναι καλοί φίλοι και εταίροι που υποστηρίζουν η μία την άλλη»

Σχετικά Άρθρα
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin συνεχάρη τη Δευτέρα (29/7/2024) τον Nicolas Maduro για τη νίκη του στην προεδρική κούρσα της Βενεζουέλας, καθώς τα αποτελέσματα των εκλογών απορρίφθηκαν από την αντιπολίτευση και πολλές ξένες χώρες.
«Είμαι βέβαιος ότι ο ρόλος σας ως αρχηγός κράτους θα συνεχίσει να ενισχύει την προοδευτική ανάπτυξη των σχέσεων Ρωσίας-Βενεζουέλας», ανέφερε ο Putin σε δήλωση που δημοσίευσε το Κρεμλίνο.
«Να θυμάστε ότι είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο ρωσικό έδαφος», πρόσθεσε.

Συγχαρητήρια και από την Κίνα

Η Κίνα συνεχάρη επίσης τη Δευτέρα τον πρόεδρο της Βενεζουέλας για την επανεκλογή του.
«Η Κίνα συγχαίρει τη Βενεζουέλα για την ομαλή διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών της και συγχαίρει τον Πρόεδρο Maduro για την επιτυχή επανεκλογή του», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών σε τακτική ενημέρωση.
«Η Κίνα είναι έτοιμη να εμπλουτίσει τη στρατηγική μας συνεργασία παντός καιρού και να ωφελήσει καλύτερα τους λαούς και των δύο χωρών», είπε.
«Η Κίνα και η Βενεζουέλα είναι καλοί φίλοι και εταίροι που υποστηρίζουν η μία την άλλη», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης