Τελευταία Νέα
Διεθνή

Viganò (Ιταλός αρχιεπίσκοπος): Eπίθεση στον Θεό η τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας, η Δύση όμηρος αντίχριστων ελίτ – Με τρανς συζύγους Macron, Obama

Viganò (Ιταλός αρχιεπίσκοπος): Eπίθεση στον Θεό η τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας, η Δύση όμηρος αντίχριστων ελίτ – Με τρανς συζύγους Macron, Obama
Ο Carlo Maria Viganò χαρακτήρισε την τελετή έναρξης «την τελευταία από μια μακρά σειρά βδελυρών επιθέσεων κατά του Θεού, της Καθολικής Θρησκείας και της ηθικής από την αντίχριστη ελίτ, που κρατά ομήρους τις δυτικές χώρες».
Οργή έχει καταλάβει τους Γάλλους επισκόπους λόγω των όσων διαδραματίστηκαν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων: τη γελοιοποίηση των ιερών συμβόλων του χριστιανισμού…
Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της τελετής είδαμε «τρανσέξουαλ άντρες» να υποδύονται τους μαθητές του Ιησού Χριστού στον Μυστικό Δείπνο του Leonardo Da Vinci - μαζί με πολλές άλλες σεξουαλικές σκηνές που περιελάμβαναν άντρες με τους όρχεις του εκτεθειμένους…
Εν προκειμένω αξίζει να ειπωθεί πως το θέαμα δεν εξόργισε μόνο την Εκκλησία, αλλά γενικότερα την παγκόσμια κοινότητα…
Μάλιστα, πολλές διεθνείς εταιρείες επέλεξαν να αποσύρουν τις χορηγίες και τις διαφημίσεις τους.
Σε ό,τι αφορά τη γελοιοποίηση –στα όρια της βεβήλωσης– του μυστικού δείπνου, είδαμε τη «στρογγυλή Γαλλίδα DJ «Barbara Butch», μια εβραϊκής καταγωγής λεσβία που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κορόιδευε τους χριστιανούς.
Εύλογα, οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη για την τελετή, επιμένοντας «Δεν υπήρχε πρόθεση να δείξουμε ασέβεια σε κάποια θρησκευτική ομάδα» με τη σκηνή που δημιούργησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Thomas Jolly.
... Σε αυτό το πλαίσιο, αξίζει να γίνει αναφορά στην αντίδραση του Ιταλού Αρχιεπισκόπου Carlo Maria Viganò, του πρώην παπικού νούντσιου στις Ηνωμένες Πολιτείες που αμφισβήτησε τη νομιμότητα του Πάπα Φραγκίσκου και την εξουσία της Δεύτερης Συνόδου του Βατικανού και αφορίστηκε πριν από τρεις εβδομάδες για «την άρνησή του να αναγνωρίσει και να υποταχθεί στον Ποντίφικα».

Σε μια καυστικότατη αποστροφή του λόγου του, o Viganò χαρακτήρισε την τελετή έναρξης «την τελευταία από μια μακρά σειρά βδελυρών επιθέσεων κατά του Θεού, της Καθολικής Θρησκείας και της ηθικής από την αντίχριστη ελίτ, που κρατά ομήρους τις δυτικές χώρες».
«Είδαμε έναν δυστοπικό μακάβριο χορό από Ιππείς της Αποκαλύψεως που εναλλάσσονταν με έναν παχουλό γαλάζιο Διονύσιο, σερβιρισμένο στον μυστικό δείπνο• ήταν ένας ύμνος παρωδία του Μυστικού Δείπνου για το χατίρι της LGBTQ+...» συνεχίζει.
Ο Viganò χαρακτήρισε επίσης «ανησυχητικές τις σκηνές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, στα εγκαίνια του τούνελ του Γκότθαρντ το 2016 και στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας του 2022, που προέβαλαν φιγούρες κολάσεως, κατσίκες και τρομακτικά ζώα».
Η ελίτ που διοργανώνει αυτές τις τελετές δεν απαιτεί μόνο το δικαίωμα στη βλασφημία και την άσεμνη επίδειξη κακών θεαμάτων, αλλά και τη βουβή αποδοχή τους από τους χριστιανούς και, γενικά, τους αξιοπρεπείς ανθρώπους, που αναγκάζονται να δουν τον εξευτελισμό των πλέον ιερών συμβόλων τους. Bεβηλώθηκαν τα θεμέλια του Φυσικού Δικαίου, είπε ο Vigano…
Kαταστρέφει τα πάντα

Σύμφωνα με τον Viganò, «ο Σατανάς καταστρέφει τα πάντα. Δεν εφευρίσκει: παραποιεί.
Και οι οπαδοί του δεν διαφέρουν: ταπεινώνουν τη θηλυκότητα της γυναίκας για να σβήσουν τη μητρότητα που θυμίζει την Παναγία• ευνουχίζουν τον ανδρισμό του για να σχίσουν την εικόνα πατρότητας του Θεού, διαφθείρουν τα μικρά παιδιά».
Τέλος, ο Vigano είπε πως δεν είναι «τυχαίο» ότι στις τελετές προήδρευσε ο Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron, ένας «απεσταλμένος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ», ο οποίος «έχει μια τραβεστί ως σύζυγό του, και ο Barack Obama συνοδεύεται από έναν μυώδη άντρα με περούκα».
macrons.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης