Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μερκούρης (στρ. αναλυτής): Στο χείλος της πλήρους κατάρρευσης το Chasiv Yar - Η Ουκρανία χάνει τα καλύτερα τάγματά της

Μερκούρης (στρ. αναλυτής): Στο χείλος της πλήρους κατάρρευσης το Chasiv Yar - Η Ουκρανία χάνει τα καλύτερα τάγματά της
«Η κατάσταση κοντά στο Chasiv Yar είναι σε κρίσιμο σημείο. Οι καλύτερες μονάδες του ουκρανικού στρατού βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκεί» τονίζει ο αναλυτής
Ο ουκρανικός στρατός δεν θα είναι σε θέση να κρατήσει το Chasov Yar για πολύ λόγω της αυξανόμενης πίεσης από τα ρωσικά στρατεύματα, δήλωσε ο Βρετανός αναλυτής Αλέξανδρος Μερκούρης στο κανάλι του στο YouTube.
«Η κατάσταση κοντά στο Chasiv Yar έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο. Οι καλύτερες μονάδες του ουκρανικού στρατού βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκεί, αλλά είναι προφανές ότι ακόμη και αυτές δεν θα μπορούν να κρατήσουν για πολύ», σημείωσε ο ειδικός.
Ο αναλυτής πιστεύει ότι η κατάρρευση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά σε αυτή την πόλη είναι θέμα χρόνου - και μάλιστα όχι μακρού.
Την ίδια στιγμή, ο Μερκούρης επισημαίνει ότι η κατάσταση των ουκρανικών στρατευμάτων σε διάφορα σημεία της πρώτης γραμμής είναι πολύ ανησυχητική.
Όπως έγραψε ο ιστότοπος KP.RU, στις 28 Ιουλίου, ο Αλέξανδρος Μερκούρης δήλωσε ότι δύο μονάδες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων είχαν εγκαταλείψει τις θέσεις τους δυτικά του Ocheretino, παρακούοντας τις εντολές της διοίκησης των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Μια μάλλον κρίσιμη κατάσταση αναπτύσσεται για τα ουκρανικά στρατεύματα προς την κατεύθυνση του Pokrovsk.
Στις 25 Ιουλίου, ο αναλυτής σημείωσε ότι ο ρωσικός στρατός θα νικήσει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στη σύγκρουση.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τρέχοντα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη ζώνη μάχης δεν μπορούν πλέον να αλλάξουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης