Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καταγγελία Erdogan στον Πάπα - Ανηθικότητες προς τους Χριστιανούς όσα παρουσίασαν οι Γάλλοι στην τελετή έναρξης

Καταγγελία Erdogan στον Πάπα - Ανηθικότητες προς τους Χριστιανούς όσα παρουσίασαν οι Γάλλοι στην τελετή έναρξης
«Η διαβόητη σκηνή στο Παρίσι προσέβαλε όχι μόνο τον καθολικό κόσμο, όχι μόνο τον χριστιανικό κόσμο, αλλά εξίσου και εμάς», τονίζει ο Τούρκος πρόεδρος
Ο Τούρκος πρόεδρος Tayyip Erdogan έκανε γνωστό ότι θα τηλεφωνήσει το συντομότερο στον Πάπα για να συζητήσει την «ανηθικότητα που διαπράττεται εναντίον του χριστιανικού κόσμου», αναφερόμενος στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Τη σχετική εξέλιξη αποκάλυψε προ ολίγου το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.


Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Τουρκίας είπε ότι δέχθηκε πρόσκληση από τον Macron, αλλά δεν πήγε τελικά με προτροπή της 13χρονης εγγονής του που τον προειδοποίησε ότι στην τελετή έναρξης θα γίνει εκδήλωση από άτομα ΛΟΑΤΚΙ, δείχνοντάς του εικόνες από το Instagram.
«Αυτό που επιδιώκεται να γίνει στο Παρίσι είναι ένα σχέδιο για να φέρει τον άνθρωπο, τον εντιμότερο των πλασμάτων, ακόμα και πιο χαμηλά και από τα ζώα».
«Η διαβόητη σκηνή στο Παρίσι προσέβαλε όχι μόνο τον καθολικό κόσμο, όχι μόνο τον χριστιανικό κόσμο, αλλά εξίσου και εμάς».
«Η ανηθικότητα που στήθηκε στα εγκαίνια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 αποκάλυψε για άλλη μια φορά τις διαστάσεις της απειλής που αντιμετωπίζουμε».
«”Αποσεξουαλικοποίηση” σημαίνει διαφθορά της ανθρώπινης φυλής. Είναι ύψιστο καθήκον για όλους όσους διαθέτουν λογική και αίσθηση να αντισταθούν στην τυραννία των ΛΟΑΤΚΙ».
«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο διαστροφής που διαφθείρει την ανθρώπινη φύση, διαφθείρει την οικογένεια και απειλεί την ασφάλεια και την επιβίωση γενεών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης