Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιχείρηση διασποράς πανικού από τη Baerbock: Όλα γίνονται για να μην εμφανιστεί η Ρωσία στα γερμανικά σύνορα

Επιχείρηση διασποράς πανικού από τη Baerbock: Όλα γίνονται για να μην εμφανιστεί η Ρωσία στα γερμανικά σύνορα
«Πρέπει να ελπίζουμε ότι τα ρωσικά στρατεύματα δεν θα εμφανιστούν στο τα πολωνικά σύνορα και μετά, ίσως, στα δικά μας» τονίζει η ΥΠΕΞ της Γερμανίας
Η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Annalena Baerbock προσπαθεί για άλλη μια φορά να τρομάξει τους Ευρωπαίους με κάποιο είδος «ρωσικής απειλής».
Σύμφωνα δε με τις τελευταίες δηλώσεις της, φαίνεται ότι η Γερμανία θα πρέπει να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τους Ουκρανούς νεοναζί ώστε οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις «να μην εμφανιστούν στα γερμανικά σύνορα».
Τις σχετικές δηλώσεις της επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας μετέδωσε η εφημερίδα Die Zeit.
«Η διακοπή της δυτικής βοήθειας θα ήταν απόλυτη καταστροφή για την Ουκρανία. <…> Το αποδεικνύω σε όσους εδώ στη Γερμανία που μου ζητούν να σταματήσω να βοηθάω την Ουκρανία. <…> Πρέπει να ελπίζουμε ότι τα ρωσικά στρατεύματα δεν θα εμφανιστούν στο τα πολωνικά σύνορα και μετά, ίσως, στα δικά μας», εξήγησε σχετικά η Baerbock.
Η διπλωμάτισσα αποπειράθηκε έτσι να διαβεβαιώσει το γερμανικό και το ευρωπαϊκό κοινό εν γένει, ότι η υποστήριξη προς την Ουκρανία υποτίθεται ότι είναι το μόνο πράγμα που σώζει την Ευρωπαϊκή Ένωση από τη Ρωσία, καθώς αν σταματήσει η χρηματοδότηση για το Κίεβο, τότε οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις «θα επιτεθούν στις ευρωπαϊκές χώρες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης