Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Διαφημιστική εκστρατεία ύψους 50 εκατ. δολαρίων ξεκινά η Kamala Harris για τις προεδρικές εκλογές 2024

ΗΠΑ: Διαφημιστική εκστρατεία ύψους 50 εκατ. δολαρίων ξεκινά η Kamala Harris για τις προεδρικές εκλογές 2024
Το πρώτο προεκλογικό σποτ της διαφημιστικής εκστρατείας ξεκινά με φωτογραφίες της Kamala Harris από την παιδική ηλικία της και εξιστορεί την επαγγελματική πορεία της ως εισαγγελέας, γενική εισαγγελέας και αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
Η Kamala Harris ξεκίνησε μια διαφημιστική εκστρατεία ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων σήμερα, εκμεταλλευόμενη τη δυναμική της έναντι του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της Donald Trump και δημοσιεύοντας μεταξύ άλλων ένα μονόλεπτο διαφημιστικό σποτ με τον τίτλο «Ατρόμητη» ("Fearless").
Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη αγορά διαφημιστικού χρόνου από τη Kamala Harris από τότε που εδραίωσε τη στήριξη για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, αφότου ο πρόεδρος των ΗΠΑ  Joe Biden αποσύρθηκε από την προεκλογική κούρσα στις 21 Ιουλίου και στήριξε επίσημα την υποψηφιότητά της.
Πέραν του γεγονότος ότι εξασφάλισε τη στήριξη πλούσιων δωρητών, η Kamala Harris τράβηξε την προσοχή ομάδων όπως οι νεαροί ψηφοφόροι, τους οποίους ο Μπάιντεν δυσκολευόταν να πείσει.
Δημοσκοπήσεις την περασμένη εβδομάδα κατέδειξαν ότι η 59χρονη Kamala Harris έχει καταφέρει να κλείσει την ψαλίδα με τον 78χρονο Τραμπ, ο οποίος συνεχίζει να προηγείται σε ορισμένες έρευνες.
Οι διαφημίσεις θα προβληθούν τόσο στην τηλεόραση όσο και σε πλατφόρμες streaming και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε αμφίρροπες πολιτείες τις εβδομάδες που θα προηγηθούν του Εθνικού Συνεδρίου των Δημοκρατικών, το οποίο ξεκινά τη 19η Αυγούστου.
Το πρώτο προεκλογικό σποτ της διαφημιστικής εκστρατείας ξεκινά με φωτογραφίες της Kamala Harris από την παιδική ηλικία της και εξιστορεί την επαγγελματική πορεία της ως εισαγγελέας, γενική εισαγγελέας και αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. «Το μόνο που πάντα υπήρξε η Kamala Harris: ατρόμητη», λέει το σποτ.
Η διαφημιστική εκστρατεία της Harris επισκιάζει την αγορά διαφημιστικού χρόνου ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων από την προεκλογική ομάδα του Trump χθες, η οποία θα ξεκινήσει σε έξι αμφίρροπες πολιτείες αυτήν την εβδομάδα, ως απάντηση στην αύξηση του ενθουσιασμού των ψηφοφόρων και των δωρεών υπέρ της Harris.
Ήταν η μεγαλύτερη αγορά διαφημιστικού χρόνου του Trump από τον Ιανουάριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης