Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το τουρκικό κοινοβούλιο θα φιλοξενήσει τον Παλαιστίνιο ηγέτη Mahmoud Abbas – Συζήτηση για τη Μέση Ανατολή με τον Erdogan

Το τουρκικό κοινοβούλιο θα φιλοξενήσει τον Παλαιστίνιο ηγέτη Mahmoud Abbas – Συζήτηση για τη Μέση Ανατολή με τον Erdogan

Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δολοφονίας του επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Hamas

Σχετικά Άρθρα
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Mahmoud Abbas θα επισκεφθεί την Τουρκία στις 14 - 15 Αυγούστου, ανακοίνωσε ο Τούρκος Διευθυντής Επικοινωνιών.
«Ο κ. Abbas, ο οποίος θα συναντηθεί με τον πρόεδρό μας Erdogan στις 14 Αυγούστου, θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης μας στις 15 Αυγούστου», είπε σε δήλωσή του στο Χ την Τετάρτη (31/7/2024).
Nωρίτερα την ίδια ημέρα, ο πρόεδρος του κοινοβουλίου ανακοίνωσε επίσης την επίσκεψη του Abbas.
«Εάν δεν υπάρξουν πισωγυρίσματα τις επόμενες ημέρες, θα προσκαλέσουμε τον κ. Abbas στη Γενική Συνέλευση της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας, όπου θα παρουσιάσει την παλαιστινιακή υπόθεση ενώπιον των βουλευτών», είπε ο πρόεδρος.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δολοφονίας του επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Hamas νωρίτερα την ίδια ημέρα σε αεροπορική επιδρομή στην Τεχεράνη, αυξάνοντας τον κίνδυνο περιφερειακής πολεμικής… πυρκαγιάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης