Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάλος στις ΗΠΑ – Μέλος της Μυστικής Υπηρεσίας προειδοποιεί για νέα απόπειρα δολοφονίας του Trump

Σάλος στις ΗΠΑ – Μέλος της Μυστικής Υπηρεσίας προειδοποιεί για νέα απόπειρα δολοφονίας του Trump
Αν καταφέρει να μη δολοφονηθεί στη «δημοκρατία» των ΗΠΑ, ο Ρεπουμπλικάνος αναμένεται να κερδίσει τις εκλογές
Σχετικά Άρθρα
Σε μία προειδοποίηση – σοκ προχωρά ένας ελεύθερος σκοπευτής των Μυστικών Υπηρεσιών (Secret Service) των ΗΠΑ, καθώς αναφέρεται ευθέως στη σοβαρή πιθανότητα να υπάρξει και νέα απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πρώην προέδρου και νυν υποψηφίου, Donald Trump.
Σε email που αποκαλύφθηκε, ο συγκεκριμένος ελεύθερος σκοπευτής προειδοποιεί ότι εάν δεν γίνουν άμεσα αλλαγές, μια νέα απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου πριν από τις εκλογές, μπορεί αυτή τη φορά να είναι επιτυχής.
Η ρεπόρτερ της RealClearPolitics, Susan Crabtree, αποκάλυψε την επικοινωνία του ελεύθερου σκοπευτή, ο οποίος δήλωσε ότι δεν νιώθει πλέον περήφανος να εργάζεται για τις Μυστικές Υπηρεσίες. Επίσης, αναφέρει ότι πρέπει να απολυθούν ανώτερα στελέχη.
«Η Μυστική Υπηρεσία θα πρέπει να περιμένει άλλη μια απόπειρα δολοφονίας», έγραψε ο ελεύθερος σκοπευτής, συμβουλεύοντας ότι «η Υπηρεσία χρειάζεται να αλλάξει. Αν όχι τώρα, πότε; Η επόμενη δολοφονία σε 30 μέρες;», σχολίασε στο μήνυμα.
«Δυστυχώς έχουμε μείνει χρόνια πίσω», συνέχισε ο σκοπευτής -δεν αποκαλύφθηκε το όνομά του. «Η ομάδα στην οποία ήμουν κάποτε περήφανος που ήμουν μέρος, είναι κάτι που πρέπει να κρύψω με κάποιο τρόπο καθώς προχωράω στην επόμενη καριέρα μου», εξήγησε περαιτέρω.
«Ποιος θέλει να προσλάβει έναν τύπο που απέτυχε; Αυτή είναι η αντίληψη του κοινού. Η ομάδα (των Μυστικών Υπηρεσιών) είναι ένας λεκές που δεν θα μπορέσω ποτέ να καθαρίσω», υπογράμμισε.
Η Susan Crabtree αναφέρει ότι η Μυστική Υπηρεσία διέγραψε γρήγορα το email, προσπαθώντας να εμποδίσει το προσωπικό να το δει.
Ο δημοσιογράφος σημείωσε περαιτέρω ότι η γερουσιαστής Marsha Blackburn διάβασε από το email ενώ ανέκρινε τον αναπληρωτή διευθυντή της Μυστικής Υπηρεσίας Ronald Rowe. Οι Ρεπουμπλικάνοι κατηγόρησαν τον Rowe ότι είναι προσκείμενος στους Δημοκρατικούς.
Εν τω μεταξύ, ο αναπληρωτής διευθυντής του FBI,Paul Abbate, δήλωσε ότι δεν υπήρχε ποτέ καμία αμφιβολία ότι ο D. Trump χτυπήθηκε από σφαίρα, παρά τα όσα είπε ο διευθυντής Christopher Wray πριν από μέρες.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης