Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιράν: Η παροχή δυτικών όπλων στο Κίεβο απλώς θα παρατείνει το δράμα του ουκρανικού πληθυσμού

Ιράν: Η παροχή δυτικών όπλων στο Κίεβο απλώς θα παρατείνει το δράμα του ουκρανικού πληθυσμού
«Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα πρέπει να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να καταλάβουν ότι τα προηγμένα δυτικά όπλα, ειδικά τα αμερικανικά, έχουν παρατείνει τον πόλεμο στην Ουκρανία», λέει ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος του Ιράν στον ΟΗΕ
Τα δυτικά όπλα, που παρέχονται στο Κίεβο καθυστερούν την επίλυση της ουκρανικής κρίσης και προκαλούν μεγάλη ζημιά στον άμαχο πληθυσμό, δήλωσε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος του Ιράν στον ΟΗΕ, Amir Saeid Iravani.
«Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα πρέπει να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να καταλάβουν ότι τα προηγμένα δυτικά όπλα, ειδικά τα αμερικανικά, έχουν παρατείνει τον πόλεμο στην Ουκρανία και έχουν βλάψει τον άμαχο πληθυσμό», έγραψε ο Iravani σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Στο μήνυμα που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων IRNA, ο Ιρανός διπλωμάτης απέρριψε τις κατηγορίες των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας ότι η Τεχεράνη φέρεται να προμήθευσε τη Ρωσία με όπλα που θα χρησιμοποιηθούν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.
Η Μόσχα και η Τεχεράνη απορρίπτουν επανειλημμένα τους ισχυρισμούς για παροχή ιρανικών στρατιωτικών τεχνολογιών στη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης