Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φλέγεται το μέτωπο στο Pokrovsk: Η πιο δύσκολη μάχη για τους αποδεκατισμένους Ουκρανούς

Φλέγεται το μέτωπο στο Pokrovsk: Η πιο δύσκολη μάχη για τους αποδεκατισμένους Ουκρανούς
Κύκλοι άμυνας δήλωσαν στο TASS ότι στο Pokrovsk έχουν περιορίσει στο μέγιστο βαθμό την επιμελητεία του ουκρανικού στρατού.
Την πιο δύσκολη κατάσταση ζουν τα ουκρανικά στρατεύματα στην περιοχή Pokrovsk στην ελεγχόμενη από το Κίεβο περιοχή της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk (DPR) τις τελευταίες 24 ώρες, ανέφερε το Γενικό Επιτελείο της Ουκρανίας.
«Η κατεύθυνση του Pokrovsk παραμένει το πιο καυτό σημείο», ανέφερε το Γενικό Επιτελείο της Ουκρανίας στο κανάλι του Telegram.

Αμυντικοί κύκλοι δήλωσαν στο TASS στα τέλη Ιουνίου ότι τα ρωσικά στρατεύματα είχαν αποκτήσει στρατηγικά σημεία κοντά στους σιδηροδρόμους μετά την απελευθέρωση του οικισμού Progress στην κατεύθυνση του Pokrovsk και περιόρισαν στο μέγιστο την επιμελητεία του ουκρανικού στρατού.
Ορισμένοι διοικητές της 59ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού της Ουκρανίας που μάχονταν σε αυτήν την περιοχή της πρώτης γραμμής τιμωρήθηκαν μετά από αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι εντολές της ουκρανικής στρατιωτικής διοίκησης είχαν ως αποτέλεσμα σοβαρές απώλειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης