Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ολυμπιακοί Αγώνες - Αηδιασμένη αθλήτρια τριάθλου που αγωνίστηκε στον Σηκουάνα: «Είδα πράγματα που δεν θέλω να σκέφτομαι»

Ολυμπιακοί Αγώνες - Αηδιασμένη αθλήτρια τριάθλου που αγωνίστηκε στον Σηκουάνα: «Είδα πράγματα που δεν θέλω να σκέφτομαι»
Μετά από τρεις αναβολές για να καθαριστούν τα νερά, οι αθλητές του τρίαθλου αγωνίστηκαν στον Σηκουάνα
Αηδιασμένη δηλώνει αθλήτρια του τρίαθλου από το κολύμπι στον ποταμό Σηκουάνα, σχολιάζοντας την ποιότητα των νερών μετά τις διαμάχες που ξέσπασαν και τις τρεις αναβολές που αποφασίστηκαν στις προπονήσεις, λόγω των υψηλών επιπέδων ρύπανσης των νερών, για να καθαριστούν, ώστε να μπορέσουν να διεξαχθούν οι αγώνες υδάτων
Οι αγώνες του τρίαθλου τελικά ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα μετά από καθυστερήσεις για τη διενέργεια ελέγχων για την καταλληλότητα της χρήσης του ποταμού, ωστόσο, η Βελγίδα αθλήτρια Jolien Vermeylen ήταν το λιγότερο «εντυπωσιασμένη» με τις συνθήκες του νερού, παρά το γεγονός ότι δόθηκε το πράσινο φως για την πραγματοποίηση των αγώνων στον Σηκουάνα από τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η αθλήτρια όπως έγραψε μετά τον αγώνα δήλωσε σύμφωνα με την The Sun: «είδα κι ένιωσα πράγματα που δεν θέλω να σκέφτομαι... ήπια πολύ νερό, οπότε θα ξέρουμε αύριο αν είμαι άρρωστη ή όχι.... δεν έχει γεύση Coca-Cola ή Sprite, φυσικά».
»Ο Σηκουάνας ήταν βρώμικος εδώ και εκατό χρόνια, οπότε δεν μπορούν να πουν ότι η ασφάλεια των αθλητών είναι προτεραιότητα.
Αυτά είναι αηδίες.», κατέληξε.
Η κολύμβηση έχει απαγορευτεί στο Παρίσι για πάνω από έναν αιώνα λόγω προβλημάτων ποιότητας του νερού.
Και παρά το μεγάλο έργο καθαρισμού των υδάτων που άγγιξε το 1,4 δισεκ. ευρώ, το νερό με την βροχή την ημέρα της τελετής έναρξης θύμιζε... λύματα και απείχε πολύ από τον να είναι στα πρότυπα που έπρεπε για να διεξαχθούν οι αγώνες και νωρίτερα οι προπονήσεις.
Capture0_2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης