Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάλος με τον τραγουδιστή των Green Day - Έδειξε το «κομμένο κεφάλι» του Trump σε συναυλία

Σάλος με τον τραγουδιστή των Green Day - Έδειξε το «κομμένο κεφάλι» του Trump σε συναυλία
Ως θαυμαστής των Green Day, δηλώνω τουλάχιστον αηδιασμένος
Όταν οι καλλιτέχνες πολιτικοποιούνται, το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές είναι σιχαμερό ή τουλάχιστον γραφικό. 
Παραδείγματα άπειρα, με το πιο πρόσφατο να αφορά τον frontman των Green Day, Billie Joe Armstrong, ο οποίος πραγματοποίησε μία μεγάλη στροφή και από αντι-συστημικός έγινε βαθιά συστημικός, για χάρη των Δημοκρατικών του Joe Biden και της Kamala Harris.
Κατά τη διάρκεια συναυλίας Ουάσινγκτον την Κυριακή 28/7, ο τραγουδιστής πιάστηκε από τον φακό να κρατά ψηλά ένα ομοίωμα του κεφαλιού του πρώην προέδρου και νυν υποψηφίου Donald Trump, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.
Το «κεφάλι» ήταν μια πλαστική μάσκα και έγραφε πάνω της «ηλίθιος».
Μάλιστα.

Ας λάβουμε υπόψη ότι δεν έχουν περάσει ούτε τρεις εβδομάδες από τότε που έγινε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ρεπουμπλικάνου.

Του αφιερώνουμε λοιπόν ένα από τα τραγούδια με τα οποία μεγαλώσαμε, το «America Idiot» και του συστήνουμε να ξαναακούσει το «Basket Case» μήπως και θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό, αυτόν που το χρήμα και η δόξα τον έκαναν να ξεχάσει.

Οι στίχοι του «American Idiot» αγκαλιάστηκαν από τους Αμερικανούς εκείνη την εποχή και αντιτάχθηκαν στην πολεμοχαρή νεοσυντηρητική κυβέρνηση με επικεφαλής τον George W. Bush. 
Τι ειρωνεία, πλέον ο 51χρονος τραγουδιστής να τάσσεται φανατικά με το σύστημα που «πολεμούσε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης