Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δόγμα Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου υιοθετούν οι ΗΠΑ: «Προετοιμαστείτε για έναν κόσμο χωρίς πυρηνικούς περιορισμούς»

Δόγμα Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου υιοθετούν οι ΗΠΑ: «Προετοιμαστείτε για έναν κόσμο χωρίς πυρηνικούς περιορισμούς»
«Πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν κόσμο όπου οι περιορισμοί στα οπλοστάσια πυρηνικών όπλων θα εξαφανιστούν εντελώς» ομολογεί κυνικά ο Niang
Η αμερικανική κυβέρνηση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι περιορισμοί στα οπλοστάσια πυρηνικών όπλων να αρθούν εντελώς κάποια στιγμή, όπως ισχυρίστηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ για θέματα Διαστημικής Πολιτικής, Vipin Narang.
«Πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν κόσμο όπου οι περιορισμοί στα οπλοστάσια πυρηνικών όπλων θα εξαφανιστούν εντελώς, εκσυγχρονίζοντας τις πυρηνικές δυνατότητες των ΗΠΑ σήμερα και προετοιμαζόμενοι για το μέλλον», επεσήμανε με ομιλία του στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών.

220330-D-D0439-070.png
O Vipin Narang  Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ για θέματα Διαστημικής Πολιτικής

«Οι προσαρμογές της στάσης μας μπορεί να βοηθήσουν στην παροχή κινήτρων στους αντιπάλους μας να συμμετάσχουν σε συζητήσεις στρατηγικού ελέγχου των όπλων. Ωστόσο, εάν οι αντίπαλοί μας συνεχίσουν να κάνουν επιλογές που τους καθιστούν λιγότερο ασφαλείς και τον κόσμο, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να ανταγωνιστούν επιτυχώς, για να αποτρέψουν επιθετικότητα και να διαβεβαιώσουμε τους συμμάχους μας σε αυτή τη νέα πυρηνική εποχή», πρόσθεσε ο Narang.
«Αλλά μην κάνετε λάθος, οι μονομερείς περικοπές από τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι μια αποτελεσματική προσέγγιση για τη μείωση των πυρηνικών κινδύνων», τόνισε με νόημα, εξαπολύοντας έτσι μια πρωτοφανή ... πυρηνική απειλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης