Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτο - Βρετανοί εθελοντές δωρίζουν οχήματα και εξοπλίζουν Ουκρανούς φρουρούς, συνοριοφύλακες και την Azov Brigade

Απίστευτο - Βρετανοί εθελοντές δωρίζουν οχήματα και εξοπλίζουν Ουκρανούς φρουρούς, συνοριοφύλακες και την Azov Brigade

Οι εκπρόσωποι του φιλανθρωπικού ιδρύματος σημείωσαν ότι κάτοικοι του Λονδίνου δώρισαν τα αυτοκίνητά τους στο πλαίσιο του προγράμματος ULEZ

Σχετικά Άρθρα
Βρετανοί εθελοντές δώρισαν 20 πολιτικά οχήματα στις Ουκρανικές Αμυντικές Δυνάμεις.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας το φιλανθρωπικό ίδρυμα British-Ukrainian Aid δώρισε τα οχήματα στο Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας.
Τα οχήματα θα παραδοθούν στις μονάδες της Βόρειας Επιχειρησιακής-Εδαφικής Διοίκησης της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας, στο Γραφείο Ασφάλειας και Υποστήριξης του Ξεχωριστού Διοικητή, στην Υπηρεσία Κρατικής Συνοριακής Φύλαξης της Ουκρανίας, στις υπηρεσίες προστασίας της Ταξιαρχίας Azov και στην Ξεχωριστή Προεδρική Ταξιαρχία για ιατρικές ανάγκες και ανάγκες εκκένωσης.
«Οι μονάδες της Βόρειας Επιχειρησιακής - Εδαφικής Διοίκησης παρέλαβαν 10 οχήματα από εθελοντικό ταμείο με τη βοήθεια του Δημάρχου του Λονδίνου.
Τα περισσότερα από τα οχήματα είναι επιβατικά αυτοκίνητα, θα διανεμηθούν στις πίσω μονάδες, κάτι που θα μας επιτρέψει να αποσύρουμε οχήματα που είναι κατάλληλα για χρήση στην πρώτη γραμμή», δήλωσε ο Roman Stadnyk.
Ο Stadnyk ευχαρίστησε επίσης τους εθελοντές για το έργο τους και για τη συμβολή τους στην παροχή οχημάτων κ.λπ., σε στρατιωτικές μονάδες.
Οι εκπρόσωποι του φιλανθρωπικού ιδρύματος σημείωσαν ότι κάτοικοι του Λονδίνου δώρισαν τα αυτοκίνητά τους στο πλαίσιο του προγράμματος ULEZ σε διάφορες μονάδες των ουκρανικών αμυντικών δυνάμεων και σε υπηρεσίες προστασίας για ανθρωπιστικούς και ιατρικούς σκοπούς.
«Από το Ηνωμένο Βασίλειο, η συνοδεία αυτοκινήτων συνοδευόταν από εκπροσώπους της Πρεσβείας της Ουκρανίας, με επικεφαλής τον νεοδιορισθέντα πρέσβη, στρατηγό Valerii Zaluzhny, και τον παγκόσμιο πρωταθλητή πυγμαχίας βαρέων βαρών Oleksandr Usyk», δήλωσε το Υπουργείο Εσωτερικών.
Από την έναρξη της πλήρους κλίμακας εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και ο βρετανικός λαός έχουν οργανώσει μια σειρά από εθελοντικά κονδύλια για την υποστήριξη της Ουκρανίας.
Ένας από αυτούς τους τομείς είναι η μεταφορά πολιτικών οχημάτων στις Αμυντικές Δυνάμεις, καθώς και η αγορά οχημάτων από τις εφεδρείες του βρετανικού στρατού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης