Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρόμος - Το Ιράν ξέρει τις αδυναμίες του Ισραήλ - Eπίθεση - σοκ με Hezbollah, Houthis εντός 48 ωρών - Στόχος... Τελ Αβίβ, Χάιφα

Τρόμος - Το Ιράν ξέρει τις αδυναμίες του Ισραήλ - Eπίθεση - σοκ με Hezbollah, Houthis εντός 48 ωρών - Στόχος... Τελ Αβίβ, Χάιφα
Joe Biden: Οι ΗΠΑ είναι δεσμευμένες στην προστασία του Ισραήλ - 12 αμερικανικά πλοία και 4.000 πεζοναύτες σε Μεσόγειο, Περσικό
(upd19) Ζήτημα ωρών θεωρείται η ευρείας κλίμακας επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ως απάντηση στη δολοφονία του ηγέτη της Hamas, Ismail Haniyeh στην Τεχεράνη, γεγονός που σκορπά τρόμο και πανικό για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο και για ένα ακόμα μεγαλύτερο αιματοκύλισμα στη Μέση Ανατολή.
Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Ιράν, το οποίο έχει διαμηνύσει μέσω του Ayatollah Ali Khamenei πως είναι καθήκον του η εκδίκηση για τον θάνατο του Haniyeh, είχαν εκτεινείς συνομιλίες με συμμαχικές τους δυνάμεις από το Λίβανο, το Ιράκ και την Υεμένη με απώτερο στόχο να συντονίσουν τις κινήσεις και τις δυνάμεις τους για την επίθεση στο Ισραήλ.
Από την πλευρά του το Ισραήλ, το οποίο μέρα με την ημέρα ανακοινώσει σημαντικά πλήγματα κατά της Hamas και της Hezbollah – μέσα σε 72 ώρες ανακοίνωσε την εξόντωση του Ismail Haniyeh, του Mohamed Deif εκ των εμπνευστών της εισβολής της Hamas στο Ισραήλ και του Fuad Shukr του νο2 της Hezbollah – αναγνωρίζει ότι έρχονται δύσκολες ημέρες, αν και υποστηρίζει πως είναι έτοιμο για όλα τα σενάρια.
Και ενώ εκτιμάται ότι επίκειται άμεσα η σφοδρή επίθεση του Ιράν – πληροφορίες από το αμερικανικό Πεντάγωνο έκαναν λόγο την 1η Αυγούστου ότι η ιρανική απάντηση αναμένεται εντός των επόμενων 72 ωρών, κάτι που σημαίνει πως αυτή θα πρέπει να αναμένεται εντός ...48 ωρών – οι ΗΠΑ σπεύδουν να διαμηνύσουν πως είναι δεσμευμένες να εγγυηθούν την ασφάλεια του Ισραήλ απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή από το Ιράν.
Αρκετές αεροπορικές εταιρείες αποφεύγουν τον εναέριο χώρο του Ιράν και του Λιβάνου, αρκετές κυβερνήσεις έχουν συστήσει στους πολίτες τους να φύγουν εσπευσμένα από τις χώρες αυτές, φοβούμενες περαιτέρω κλιμάκωση των συγκρούσεων ενώ οι Ισραηλινοί καλούνται να καθαρίσουν και να ετοιμάσουν τα καταφύγια τους.

Το Ιράν ξέρει τις αδυναμίες

Η ετοιμότητα του Ιράν να κλιμακώσει την ένταση με το Ισραήλ έχει αυξηθεί μετά τη δολοφονία του Ismail Haniyeh υποστηρίζει ο Ισραηλινός απόστρατος ταξίαρχος Yossi Kuperwasser, πρώην επικεφαλής του αναλυτικού τμήματος της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών του Ισραήλ.
Μάλιστα ο Kuperwasser μιλώντας στην Jerusalem Post, αποδίδει την ετοιμότητα αυτή του Ιράν και στο ότι πλέον… γνωρίζει τις αδυναμίες του Ισραήλ.
«Η προθυμία του Ιράν να κλιμακώσει, είναι μεγαλύτερη από ό,τι ήταν προηγουμένως.
Όχι μόνο λόγω των πρόσφατων γεγονότων, αλλά και λόγω της αυξημένης εμπιστοσύνης και του εντοπισμού των ισραηλινών αδυναμιών, έτσι ώστε τα πράγματα που φαινόταν αδύνατα στο παρελθόν να είναι τώρα δυνατά.
Οι τρέχουσες εντάσεις δεν πρέπει να αποσπούν την προσοχή του Ισραήλ από τις κύριες προσπάθειές του να καταστείλει τη Hamas και να δημιουργήσει συνθήκες για την απελευθέρωση των ομήρων.
Μετά από αυτό, η Hezbollah και το Ιράν θα πρέπει να αντιμετωπιστούν» υποστήριξε ο Kuperwasser, σημειώνοντας ότι οι επόμενες ώρες ή ημέρες θα καθορίσουν εάν το Ισραήλ μπορεί να ενεργήσει με αυτόν τον τρόπο ή όχι.
«Το Ιράν έχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να απαντήσει.
Όλες οι πλευρές αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει σημαντική πιθανότητα η σύγκρουση να κλιμακωθεί σε έναν περιφερειακό πόλεμο πλήρους κλίμακας, παρά το γεγονός ότι όλοι λένε ότι δεν ενδιαφέρονται για αυτό» επισήμανε ο Kuperwasser.

Καμία ανοχή

Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε οι δηλώσεις του Ali Bagheri Kani, αναπληρωτή ΥΠΕΞ του Ιράν, ο οποίος υποστήριξε πως η Τεχεράνη δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή απέναντι στο Ισραήλ.
Όπως είπε, το Ιράν θα αποδώσει δικαιοσύνη χωρίς να επιδείξει επιείκεια απέναντι σε αυτό το «επαίσχυντο και εγκληματικό καθεστώς».

Biden: Οι ΗΠΑ στο πλευρό του Ισραήλ

Και ενώ όλοι φοβούνται έναν ολοκληρωτικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden έσπευσε να διαβεβαιώσει πως οι ΗΠΑ είναι δεσμευμένες στο να εγγυηθούν την ασφάλεια του Ισραήλ απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή από το Ιράν.
Σε συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu, ο Biden επέμεινε στην ανάγκη αποκλιμάκωσης της έντασης
«Ο πρόεδρος επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή του στην ασφάλεια του Ισραήλ μπροστά σε όλες τις απειλές του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των προσκείμενων σε αυτό τρομοκρατικών οργανώσεων Hamas, Hezbollah και Houthis» ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, με τον Jake Sullivan, τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας να λέει πως η Ουάσιγκτον καταβάλλει «εντατικές προσπάθειες» για την αποτροπή σύρραξης μεγάλης κλίμακας στη Μέση Ανατολή.

Ολοκληρωτικός πόλεμος… με έγκριση ΗΠΑ

Οι δολοφονίες του Ismail Haniyeh, ο οποίος πρόκειται σήμερα Παρασκευή 2 Αυγούστου να ταφεί στο Κατάρ, και του Fuad Shukr υποδηλώνουν την επιθυμία του Ισραήλ να προκαλέσει μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, η οποία θα μπορούσε να συμπαρασύρει και τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται στη Συρία.
Σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS o Francis Boyle, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο πανεπιστήμιο του Ιλινόις, υπογράμμισε πως το Ισραήλ θέλει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο.
«Προφανώς ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα έλαβε το πράσινο φως από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden και το Κογκρέσο για να δημιουργήσουν όλο αυτό το χάος» τόνισε ο Boyle, αναφέροντας πως πρέπει να παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερη προσοχή την κατάσταση.
«Ολόκληρη η Μέση Ανατολή θα μπορούσε να πάρει φωτιά», τόνισε ο Αμερικάνος καθηγητής.
Σημειώνεται πως ο Αμερικάνος ΥΠΕΞ, Anthony Blinken υποστήριξε πως οι ΗΠΑ δεν είχαν καμία εμπλοκή στη δολοφονία του Haniyeh αν και ήδη οι ΗΠΑ έχουν στείλει 12 πολεμικά πλοία και 4.000 πεζοναύτες σε Μεσόγειο και Περσικό κόλπο.
2221_2.jpg
222_6.jpg

Νόμος προς έγκριση στο Κογκρέσο λύνει τα χέρια Biden για επίθεση στο Ιράν

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Lindsey Graham (R-SC) κατέθεσε πρόταση νόμου με τον οποίο εξουσιοδοτείται ο πρόεδρος Joe Biden να χρησιμοποιήσει στρατιωτική βία κατά του Ιράν εάν κρίνει ότι το Ιράν έχει δυνατότητες που απειλούν τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η πρόταση νόμου του Graham θα πρέπει να εγκριθεί από το Κογκρέσο, το οποίο κλείνει αύριο 3 Αυγούστου για διακοπές.
«Ο Πρόεδρος είναι εξουσιοδοτημένος να χρησιμοποιήσει όλη την απαραίτητη και κατάλληλη δύναμη εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, εάν ο Πρόεδρος αποφασίσει ότι η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν...
1) Είναι σε διαδικασία κατοχής πυρηνικού όπλου που απειλεί τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών ή
2) Κατέχει ουράνιο εμπλουτισμένο σε επίπεδο όπλων, διαθέτει πυρηνική κεφαλή ή όχημα μεταφοράς ικανό να φέρει πυρηνική κεφαλή που απειλεί τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών».
Ενώ το νομοσχέδιο διευκρινίζει ότι περιορίζεται στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, είναι αρκετά ευρύ για να εξουσιοδοτήσει δυνητικά τον Biden να χτυπήσει το Ιράν, εάν και μόλις ψηφιστεί.
Αν δεν συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση, και τα δύο σώματα του Κογκρέσου θα επιστρέψουν στην Ουάσιγκτον στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η Γαλλία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν άμεσα το Ιράν

Η Γαλλία εξέδωσε την Παρασκευή 2/8 έκτακτη ειδοποίηση στους πολίτες της που βρίσκονται το Ιράν να εγκαταλέιψουν αμέσως την Ισλαμική Δημοκρατία, αφού η Τεχεράνη κατηγόρησε το Ισραήλ ότι σκότωσε τον ηγέτη της παλαιστινιακής μαχητικής οργάνωσης Χαμάς στο έδαφός της, πυροδοτώντας περιφερειακές εντάσεις.
«Λόγω του αυξημένου κινδύνου στρατιωτικής κλιμάκωσης στην περιοχή, οι επισκεπτόμενοι Γάλλοι πολίτες που βρίσκονται ακόμα στο Ιράν καλούνται να φύγουν το συντομότερο δυνατό», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών.

Που θα χτυπήσει το Ιράν – Τα σενάρια

Μέσα σε όλη αυτήν την πολεμική προετοιμασία, είναι προφανές πως κυκλοφορούν διάφορα σενάρια και εκτιμήσεις για το που και πώς θα επιχειρήσει το Ιράν να πλήξει στο Ισραήλ.
Το Ιράν πιθανότατα θα πλήξει μια μεγάλη πόλη του Ισραήλ υποστηρίζει ο Ιρανός αναλυτής, Amir Hossein Vazirian.
«Νομίζω ότι το Ιράν και άλλα μέλη του Άξονα της Αντίστασης θα μπορούσαν να χτυπήσουν τη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ, το Τελ Αβίβ, ή ακόμα και τη Χάιφα» λέει μιλώντας στο Newsweek ο Vazirian, υποστηρίζοντας πως είναι «συμβολικά σημαντικό για την Τεχεράνη να επιτεθεί στο Ισραήλ και στο λιμάνι της».
Σύμφωνα με τον Vazirian, το Ιράν έχει τρεις πιθανές απαντήσεις στη δολοφονία της Haniyeh.
Η πρώτη περιλαμβάνει μια «άμεση επιχείρηση» κατά του Ισραήλ, η οποία θα θυμίζει τη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο στο έδαφος του εβραϊκού κράτους ως απάντηση στον βομβαρδισμό του προξενείου της Ισλαμικής Δημοκρατίας στη Δαμασκό.
Εναλλακτικά, η Τεχεράνη θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους συμμάχους της στη Μέση Ανατολή, ιδίως τη Hezbollah και τους Houthis για να πραγματοποιήσει μια «έμμεση επιχείρηση».
Η τρίτη επιλογή είναι μια «υβριδική επιχείρηση», η οποία θα περιλαμβάνει τόσο άμεση επίθεση στο Ισραήλ όσο και ταυτόχρονες επιθέσεις από τον «Άξονα αντίστασης».

Επίθεση με drones και πυραύλους

Πρόσφατο δημοσίευμα New York Times, υποστήριζε πως οι Ιρανοί στρατιωτικοί διοικητές εξετάζουν μια συνδυαστική επίθεση drones και πυραύλων σε στρατιωτικούς στόχους στην περιοχή του Τελ Αβίβ και της Χάιφα, αλλά θα ήθελαν να αποφύγουν χτυπήματα σε μη στρατιωτικούς στόχους, δήλωσαν οι Ιρανοί αξιωματούχοι.
Μια επιλογή που εξετάζεται είναι μια συντονισμένη επίθεση από το Ιράν και σε άλλα μέτωπα όπου έχει συμμαχικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων της Υεμένης, της Συρίας και του Ιράκ, για μέγιστο αποτέλεσμα, ανέφεραν οι πηγές.
Δεν λείπουν και εκείνοι που υποστηρίζουν πως η απάντηση του Ιράν θα πρέπει να είναι… έκτακτη και πρωτοφανής.
Βάσει αυτών, το Ιράν ενδέχεται να στοχεύσει το κέντρο πυρηνικών ερευνών στη Dimona.
Κατά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ τον Απρίλιο, ιρανικοί πύραυλοι και μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατάφεραν να περάσουν από το πολυεπίπεδο ισραηλινό σύστημα αεράμυνας και να χτυπήσουν στρατιωτικούς στόχους στην έρημο Negev σε απόσταση αναπνοής από το Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών Dimona.
999_3.JPG
Ισραήλ: Έτσι σκοτώσαμε τον Shukr της Hezbollah – Τι υπονοούν για τη δολοφονία του Haniyeh, ηγέτη της Hamas

Την πρώτη του επίσημη τοποθέτηση έκανε το Ισραήλ αναφορικά με τις δολοφονίες του Fuad Shukr, του νο2 της Hezbollah στη Βηρυτό του Λιβάνου και του Ismail Haniyeh, του ηγέτη της Hamas στην Τεχεράνη.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του IDF, Daniel Hagari υποστήριξε πως η ισραηλινή πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε μια στοχευμένη αεροπορική επιδρομή στη Βηρυτό το βράδυ της 30ης Ιουλίου προκειμένου να εξοντώσει τον Fuad Shukr, έναν εκ των πλέον υψηλόβαθμων διοικητών της Hezbollah.
«Χτυπήσαμε το βράδυ της Τρίτης [30 Ιουλίου] στον Λίβανο και εξοντώσαμε τον Fuad Shukr με στοχευμένη αεροπορική επιδρομή.
Θέλω να τονίσω: δεν υπήρξαν άλλες αεροπορικές επιδρομές.
Δεν υπήρξαν ισραηλινοί πύραυλοι ή μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή εκείνη τη νύχτα.
Αυτό είναι που μπορώ να πω» υποστήριξε ο Hagari.
Με την τοποθέτηση αυτή ο Hagari διέψευσε τα σενάρια εκείνα που ήθελαν το Ισραήλ να έπληξε με πύραυλο αέρος – εδάφους την κατοικία που διέμενε ο ηγέτης της Hamas, Ismail Haniyeh στην Τεχεράνη.
Υπενθυμίζεται πως η δολοφονία του Haninyeh συνέβη λίγες ώρες μετά την εξόντωση του Shukr.

Διαψεύδει το Ιράν

Ωστόσο, το Ιράν διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο πως ο ηγέτης της Hamas, Ismail Haniyeh σκοτώθηκε από έκρηξη μηχανισμού.
Οι ισχυρισμοί της εφημερίδας διαψεύστηκαν από το πρακτορείο ειδήσεων Fars, το οποίο είπε ότι το δωμάτιο του Haniyeh στο συγκρότημα Neshat στοχοποιήθηκε και χτυπήθηκε από «έναν κατευθυνόμενο πύραυλο».
«Οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι ψέματα που διαδίδονται την ώρα που τα αποτελέσματα της έρευνας των εμπειρογνωμόνων δείχνουν ότι ο Haniyeh χτυπήθηκε από βόμβα και στο χτύπημα εμπλέκεται το σιωνιστικό καθεστώς» του Ιράν, ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο σε ρεπορτάζ, υπονοώντας τους New York Times.
99_2.jpg
Δείγμα γραφής… από Hezbollah

Σε μια πρώτη αντίδραση, η Hezbollah προέβη αργά το βράδυ της Πέμπτης 1/8 στην εκτόξευση δεκάδων ρουκετών προς το βόρειο Ισραήλ, εξαπολύοντας το πρώτο της χτύπημα -απάντηση μετά τις δολοφονίες του ανώτατου δοικητή της Fuad Shukr αλλά και του ηγέτη της Hamas Ismail Haniyeh από το Ισραήλ.
Από την πλευρά του, ο ισραηλινός στρατός έκανε γνωστό ότι οι σειρήνες ήχησαν στο βόρειο Ισραήλ, ενώ έχει αυξηθεί ο συναγερμός στη χώρα για την πιθανότητα αντιποίνων.
Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι έγιναν αναχαιτίσεις από το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας Iron Dome πάνω από τη Δυτική Γαλιλαία.

Ορκίζεται εκδίκηση ο Nasrallah της Hezbollah

Σε χθεσινό διάγγελμα του ο ηγέτης της Hezbollah Hassan Nasrallah, αρνήθηκε οιαδήποτε ανάμιξη της Hezbollah στο θανατηφόρο χτύπημα στα Υψίπεδα του Golan ενώ παράλληλα εξέφρασε τη «θέληση, την αποφασιστικότητα και την πυγμή» της οργάνωσης του Λιβάνου για σκληρά αντίποινα προς το Ισραήλ.
«Ο εχθρός πρέπει να περιμένει την οργή και την εκδίκηση του έντιμου λαού αυτού του ισλαμικού έθνους», είπε ο Nasrallah θίγοντας τα πιθανά αντίποινα του Ιράν στη δολοφονία του ηγέτη της Hamas Ismail Haniyeh στην καρδιά της Τεχεράνης.
«Φαντάζονται ότι μπορούν να σκοτώσουν τον ηγέτη Ismail Haniyeh στην Τεχεράνη και ακόμη περιμένουν το Ιράν να μείνει άπραγο;» διερωτήθηκε με νόημα.
Όπως εκτίμησε ο Nasrallah, «το Ιράν θεωρεί ότι η κυριαρχία, η εικόνα και η τιμή του έχουν καταπατηθεί», επειδή ο δολοφονηθείς ηγέτης της Hamas Haniyeh «ήταν καλεσμένος του», ενώ υπογράμμισε πως οι Ισραηλινοί «μπορούν να γελάσουν λίγο τώρα γιατί θα κλάψουν πολύ αργότερα».
111_6.jpg
Τέλος, ο Sayyed Hassan Nasrallah δεν θα μπορούσε παρά να θίξει το δολοφονικό χτύπημα ακριβείας του Ισραήλ στα νότια προάστια της Βηρυτού, το οποίο εξόντωσε τον ανώτατο διοικητή της Hezbollah - και δεξί χέρι του ίδιου του Nasrallah - Fuad Shukr.
«Η δολοφονία του μάρτυρα Fuad Shukr θα αυξήσει την αποφασιστικότητα, την πυγμή και τη θέλησή μας και θα μας κάνει να προσκολληθούμε στο δίκαιο της επιλογής μας» τόνισε χαρακτηριστικά.
Συνέχισε λέγοντας πως η οργάνωσή του: «Πληρώνει το τίμημα της υποστήριξής της στη Γάζα και της υποστήριξής της στο παλαιστινιακό ζήτημα. Αυτό δεν είναι νέο και δεχόμαστε τις συνέπειες αυτήν την τιμή».

Αbdulmalik (Υεμένη): O εχθρός να μας περιμένει

Σε δήλωσή του, και ο Sayyed Abdulmalik, ηγέτης των Houthis υποστήριξε ότι δεν θα αργήσει η ώρα για την εκδίκηση για τη δολοφονία του Haniyeh και άλλων μαρτύρων, καθώς και για την αντιμετώπιση των αδικιών που αντιμετωπίζουν οι Παλαιστίνιοι.
Τόνισε ότι «η εμπλοκή του εγκληματία εχθρού στη στόχευση του μάρτυρα κλιμακώνει τη σύγκρουση σε ένα ευρύτερο και πιο σημαντικό επίπεδο, με σοβαρές συνέπειες για τον εχθρό».

Jerusalem Post: Γιατί δολοφόνησαν τον Haniyeh στην Τεχεράνη

Δημοσίευμα της Jerusalem Post υποστηρίζει ότι οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών είχαν την ευκαιρία να σκοτώσουν τον Ismail Haniyeh στο Κατάρ, αλλά αποφάσισαν να τον δολοφονήσουν κατά την επίσκεψη του στο Ιράν.
«Πηγές στις δυνάμεις ασφαλείας εξήγησαν ότι η επιλογή υπέρ της απόπειρας δολοφονίας στην καρδιά της Τεχεράνης έγινε ακριβώς για τον λόγο ότι εκείνη τη στιγμή ήταν το Ιράν που ήταν υπεύθυνο για την ασφάλεια του Haniyeh.
Αν ήθελαν οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών, θα μπορούσαν να είχαν εξαλείψει τον Haniyeh στο Κατάρ, αλλά επέλεξαν την Τεχεράνη για δύο λόγους: πρώτον, για να απαλλαγούν από τον ηγέτη της Hamas, και δεύτερον και κυριότερο προκειμένου να βάλουν το Ιράν στο επίκεντρο ενός διλήμματος για το μέλλον, για τον βαθμό στον οποίο θέλει να διασπείρει τις φλόγες στη Μέση Ανατολή και για το πώς θα απαντήσει», υποστηρίζει η Jerusalem Post.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης