Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοβαρή καταγγελία Trump: Οι Δημοκρατικοί ανέτρεψαν τον Biden με πραξικόπημα - Θέλουν να φτιάξουν μια νέα ... Thatcher

Σοβαρή καταγγελία Trump: Οι Δημοκρατικοί ανέτρεψαν τον Biden με πραξικόπημα - Θέλουν να φτιάξουν μια νέα ... Thatcher
Θέλουν να «φτιάξουν μια νέα Margaret Thatcher» αλλά δεν είναι αρκετά έξυπνη για αυτό, τονίζει με νόημα ο Trump για τη Harris
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden εξοβελίστηκε από την προεκλογική κούρσα από ένα εσωκομματικό πραξικόπημα εντός του Δημοκρατικού Κόμματος, υποστηρίζει ο υποψήφιος πρόεδρος Donald Trump.
«Ήταν ένα πραξικόπημα για την ανατροπή του προέδρου, σκεφτείτε το. Είχε 14 εκατομμύρια ψήφους, έκανε εκστρατεία για ένα χρόνο, κέρδισε και τον εξεδίωξαν», επεσήμανε με νόημα ο πρώην πρόεδρος σε συνέντευξή του στο Fox News.
Ο Trump είπε επίσης ότι θέλουν να «φτιάξουν μια νέα Margaret Thatcher» αναφερόμενος στην περίπτωση της νέας υποψήφιας των Δημοκρατικών Kamala Harris, αλλά έσπευσε να διαπιστώσει ότι, κατά την εκτίμησή του, δεν είναι αρκετά έξυπνη για να επιτέλεσει αυτόν τον ρόλο.
Επισημαίνεται ότι τον Ιούλιο, ο Biden αποχώρησε από την προεκλογική κούρσα για τη θέση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Παράλληλα, ζήτησε να στηριχθεί η έως τώρα αντιπρόεδροός του Kamala Harris.
Μάλιστα, ο Biden εξήγησε ότι την είχε πίστευε πολιτικά ήδη από το 2020 και ότι τώρα έχει τα φόντα για να γίνει η νέα ένοικος Λευκού Οίκου.
Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις της Rasmussen καταγράφεται το προβάδισμα του Ρεπουμπλικάνου Trump έναντι της Δημοκρατικής Harris, ωστόσο η διαφορά μεταξύ των δύο βαίνει μειούμενη.
Παράλληλα, επέκρινε δριμύτατα την ανταλλαγή κρατουμένων μεταξύ της Ρωσίας και Δυτικών χωρών, χαρακτηρίζοντάς την «νίκη για τον Putin».
«Οι Ρώσοι πέτυχαν μια καλή δοσοληψία», είπε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία, αναφερόμενος στη συμφωνία για τη μεγαλύτερη ανταλλαγή κρατουμένων από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Μεταξύ των 26 ανθρώπων που ανταλλάγησαν ήταν και ο Αμερικανός δημοσιογράφος της εφημερίδας Wall Street Journal, Evan Gershkovich.
«Πιστεύω ότι είναι θαυμάσιο που γύρισε ο Evan. Αλλά αυτές οι συμφωνίες είναι φρικτές, θα οδηγήσουν σε σημαντικό αριθμό απαγωγών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης