Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βούλιαξαν από κόσμο οι πλατείες - Μαζικές πορείες στην Υεμένη με σύνθημα «στην πίστη στο αίμα των μαρτύρων... με τη Γάζα μέχρι τη νίκη»

Βούλιαξαν από κόσμο οι πλατείες - Μαζικές πορείες στην Υεμένη με σύνθημα «στην πίστη στο αίμα των μαρτύρων... με τη Γάζα μέχρι τη νίκη»

Στην ανακοίνωση που διαβάστηκε τα μηνύματα κατά του Ισραήλ ήταν ισοπεδωτικά

Σχετικά Άρθρα
Η Πλατεία Al-Sab'een, η μεγαλύτερη πλατεία της πρωτεύουσας, Sana'a, και άλλες Πλατείες έγινα σημεία μαζικών συγκεντρώσεων στην Υεμένη το απόγευμα της Παρασκευής (2/8/2024) με το σύνθημα "Στην πίστη στο αίμα των μαρτύρων... με τη Γάζα μέχρι τη νίκη".
Οι διαδηλωτές έφεραν σημαίες της Υεμένης και της Παλαιστίνης, πανό ελευθερίας και φωτογραφίες των μαρτύρων Ismail Haniyeh και Fouad Shukr.
Κρατούσαν επίσης πλακάτ που καταδίκαζαν τα σιωνιστικά εγκλήματα κατά των ελεύθερων ανθρώπων του έθνους.
Οι διαδηλωτές επιβεβαίωσαν την ενότητα του άξονα τζιχάντ και αντίστασης.
Δήλωσαν ότι τα εγκλήματα του εχθρού αυξάνουν μόνο την ορμή, την αλληλεπίδραση, την ανθεκτικότητα, τη σοβαρότητα, τη δράση και τη σταθερότητα στη στάση τους και την ετοιμότητά τους να θυσιαστούν για χάρη του Θεού και των αιτιών του έθνους, ακολουθώντας το δρόμο των μεγαλομαρτύρων.
Η δήλωση από τις πορείες «Στην πίστη στο αίμα των μαρτύρων... Με τη Γάζα μέχρι τη νίκη» επιβεβαίωσε την απόλυτη εξουσιοδότηση στον ηγέτη Abdul-Malik Badreddin al-Houthi και σαφή και ρητή υποστήριξη για όλα τα προσεχή πρακτικά βήματα και τη σημαντική ανταπόκριση του ο άξονας της τζιχάντ και της αντίστασης στα εγκλήματα του εχθρού, σε πίστη στον καταπιεσμένο παλαιστινιακό λαό.
Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται η ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων και όλων των μετώπων του άξονα τζιχάντ και αντίστασης να απαντήσουν τιμητικά στον εχθρό, γεγονός που θα εξαλείψει κάθε εναπομείνασα αυταπάτη του εχθρού, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη τους στη νίκη που υποσχέθηκε.
Η δήλωση εξέφρασε συλλυπητήρια στο αραβικό και ισλαμικό έθνος και τον παλαιστινιακό και τον λιβανικό λαό και τις αντιστεκόμενες δυνάμεις τους για το μαρτύριο δύο μεγάλων ηγετών, συμβόλων της τιμής και της αξιοπρέπειας του έθνους, ηγετών της τζιχάντ και πρωτοπόρων μεταξύ των μουτζαχεντίν στην αντιμετώπιση των εχθρών τους:
Ismail Haniyeh και Fouad Shukr.
Η δήλωση σημειώνει ότι «ο Σιωνιστής εχθρός δολοφόνησε τους δύο μάρτυρες σε βάναυσα εγκλήματα που υποστηρίζονται και εγκρίνονται από την Αμερική, με τον χασάπη Netanyahu να επιστρέφει από την πρωτεύουσα του Μεγάλου Σατανά, την Αμερική».
Τόνισε ότι η δολοφονία ηγετών της αντίστασης δεν θα έσωζε την εχθρική οντότητα από το αναπόφευκτο τέλος της, επισημαίνοντας ότι ο εχθρός είχε προηγουμένως δολοφονήσει πολλούς ηγέτες της αντίστασης χωρίς να επιτύχει τίποτα, καθώς η αντίσταση έχει γίνει πιο δυνατή σήμερα.

Συνεχίζουν τις συγκεντρώσεις τους

Η δήλωση επεσήμανε ότι ο εχθρός κατέφυγε σε δολοφονίες για να γλιτώσει την ήττα του από τους μουτζαχεντίν στη Γάζα και σε μια προσπάθεια να ανακτήσει το χαμένο κύρος του στις 7 Οκτωβρίου, αφού δέχτηκε οδυνηρά χτυπήματα από τα αντιστεκόμενα μέτωπα.
Επιβεβαίωσε επίσης ότι η αποτρεπτική δύναμη του εχθρού είχε καταρρεύσει, το κύρος του θαμμένο στην άμμο και ότι πρέπει να καταλάβει ότι η εποχή κατά την οποία το Ισραήλ σκότωνε χωρίς αποτρεπτικό τρόπο έχει τελειώσει.
Η εποχή του άξονα της Ιερουσαλήμ, της τζιχάντ και της αντίστασης έφτασε, που θα την κάνει να πληρώσει το τίμημα για τα εγκλήματα και τις τρέλες της.
Η δήλωση επανέλαβε τη δέσμευση για μια σταθερή και με αρχές στάση υποστήριξης του παλαιστινιακού λαού μέχρι να σταματήσει η επίθεση και να αρθεί η πολιορκία στη Γάζα, μέσω στρατιωτικών επιχειρήσεων, δραστηριοτήτων, κινητοποιήσεων, μποϊκοτάζ και δωρεών ακούραστα.
Σε πίστη και ανταπόκριση στο κάλεσμα του μάρτυρα Ismail Haniyeh, η δήλωση καλούσε για κινήσεις και υποστηρικτικές δραστηριότητες για τους κρατούμενους και τον παλαιστινιακό λαό το Σάββατο (3/8/2024), στην πρωτεύουσα και τις επαρχίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης