Τελευταία Νέα
Διεθνή

Salami (Ιράν – Φρουροί της Επανάστασης): Ιερή οργή, σκληρή εκδίκηση περιμένουν τους εχθρούς και δολοφόνους των αδερφών μας

Salami (Ιράν – Φρουροί της Επανάστασης): Ιερή οργή, σκληρή εκδίκηση περιμένουν τους εχθρούς και δολοφόνους των αδερφών μας

Η βάναυση στρατιωτική επίθεση έχει μέχρι στιγμής στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 39.480 Παλαιστίνιους, κυρίως γυναίκες και παιδιά

Σχετικά Άρθρα
Ο υποστράτηγος Hossein Salami έκανε τις δηλώσεις σε ένα συλλυπητήριο μήνυμα που απηύθυνε στον Γενικό Γραμματέα του λιβανικού αντιστασιακού κινήματος Sayyed Hassan Nasrallah την Παρασκευή (2/8/2024).
Ο διοικητής περιέγραψε τους δράστες της θηριωδίας ως «τους εχθρούς του μουσουλμανικού έθνους (Ummah), ειδικά της εγκληματικής και τρομοκρατικής σιωνιστικής συμμορίας».
Αυτοί και οι υποστηρικτές τους, είπε, «θα πρέπει να περιμένουν ιερή μανία, σκληρή εκδίκηση και εκδίκηση από την πλευρά των αφοσιωμένων, αποφασιστικών και αποφασιστικών μουτζαχεντίν των διάφορων μετώπων της περιφερειακής αντίστασης».
Ο Salami υπενθύμισε ότι εκείνοι πίσω από τη δολοφονία του Shukr ήταν επίσης «οι δολοφόνοι των καταπιεσμένων γυναικών, παιδιών και ανδρών της Γάζας».
Αναφερόταν σε έναν πόλεμο γενοκτονίας που διεξάγει το καθεστώς με την πλήρη υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών κατά της Λωρίδας της Γάζας από τον περασμένο Οκτώβριο.
Η βάναυση στρατιωτική επίθεση έχει μέχρι στιγμής στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 39.480 Παλαιστίνιους, κυρίως γυναίκες και παιδιά.
Το μήνυμα ακολούθησε επίσης τη δολοφονία από το καθεστώς του Ismail Haniyeh, ανώτερου ηγέτη του παλαιστινιακού κινήματος αντίστασης Hamas, στην πρωτεύουσα του Ιράν, Τεχεράνη.
Πιο πρόσφατα, ο Nasrallah είπε ότι η μάχη ενάντια στο καθεστώς είχε εισέλθει σε «μια νέα φάση» μετά τις διπλές δολοφονίες.
Το Ισραήλ είχε «περάσει τις κόκκινες γραμμές» στις δολοφονίες και έπρεπε να περιμένει «οργή και εκδίκηση σε όλα τα μέτωπα», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης