Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κεραυνοί Ισραήλ κατά Erdogan στα ... τουρκικά - «Μετατρέπει τη χώρα του σε δικτατορία, στηρίζει δολοφόνους και βιαστές»

Κεραυνοί Ισραήλ κατά Erdogan στα ... τουρκικά - «Μετατρέπει τη χώρα του σε δικτατορία, στηρίζει δολοφόνους και βιαστές»
«Ο Erdogan παρέλαβε και κατέστρεψε ένα τουρκικό κράτος με επιστημονικές, πολιτιστικές, τεχνολογικές και οικονομικές δυνατότητες και εξαλείφει την κληρονομιά του Ataturk» λέει ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ
Οξύτατη επίθεση εξαπολύει ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ Israel Katz στον Τούρκο πρόεδρο Recep Tayyip Erdogan, γράφοντας μάλιστα το μήνυμά του στην τούρκικη γλώσσα, στο κοινωνικό δίκτυο X.
Ο Erdogan «ενάντια στη στάση όλου του ελεύθερου κόσμου, μετατρέπει την Τουρκία σε δικτατορία μόνο και μόνο για χάρη της υποστήριξής της στους δολοφόνους και τους βιαστές της Hamas», καταγγέλλει ο επικεφαλής της ισραηλινής διπλωματίας.
«Μπλοκάρει το Instagram, το οποίο έχει 57 εκατομμύρια χρήστες στην Τουρκία, διακόπτει τις αθλητικές μεταδόσεις επειδή ένας Ισραηλινός αθλητής κέρδισε έναν Τούρκο αθλητή, απειλεί να εισβάλει σε μια δημοκρατική χώρα με την οποία η Τουρκία δεν βρίσκεται σε στρατιωτική σύγκρουση και προκαλεί ετήσια απώλεια 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων στους Τούρκους εξαγωγείς με τη διακοπή των εμπορικών σχέσεων [ενν. με το Ισραήλ].», προσθέτει ο Katz.
«Ο Erdogan παρέλαβε και κατέστρεψε ένα τουρκικό κράτος με επιστημονικές, πολιτιστικές, τεχνολογικές και οικονομικές δυνατότητες και εξαλείφει την κληρονομιά του Ataturk, ο οποίος έχτισε μια προοδευτική και ευημερούσα Τουρκία», συμπλήρωσε.
Μάλιστα ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ , στο υστερόγραφο του μηνύματός του -σε μία κίνηση όλο νόημα- επεσήμανε τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, στέλεχος της αντιπολίτευσης και για πολλούς φαβορί για τη διαδοχή του Erdogan, τον Ekrem Imamoglu.

Ολόκληρη η ανάρτηση του ισραηλινού ΥΠΕΞ:


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης