Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Σύμφωνος με το Fox News o Trump για debate στις 4/9 με την Kamala Harris

ΗΠΑ: Σύμφωνος με το Fox News o Trump για debate στις 4/9 με την Kamala Harris
Debate μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ στις 4 Σεπτεμβρίου
Σχετικά Άρθρα
Συμφώνησε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, Donald Trump, με το δίκτυο Fox News για να συμμετάσχει σε τηλεμαχία στις 4 Σεπτεμβρίου με την υποψήφια του Δημοκρατικού κόμματος, Kamala Harris, σύμφωνα με ανάρτησή του στην πλατφόρμα του, το Truth Social.
«Οι κανόνες θα είναι αντίστοιχοι με τους κανόνες του debate μου με τον Κοιμισμένο Joe, ο οποίος είχε φρικτή αντιμετώπιση από το κόμμα του, αλλά με πολυπληθές ακροατήριο», τόνισε στην χθεσινή του ανάρτηση ο Donald Trump, αναφερόμενος στον πρόεδρο Joe Biden, ο οποίος αποσύρθηκε από την εκστρατεία για την επανεκλογή του.
Ωστόσο, αυτή η ανάρτηση του Trump αποσύρθηκε και λίγα λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε με νέα, με τον ίδιο να διαγράφει την πρότασή για «μεγάλη» εκδήλωση τύπου ‘Town Hall’ (με κοινό που θέτει ερωτήσεις) την ίδια ημερομηνία εάν η Harris «δεν είναι πρόθυμη ή δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει σε debate».
Υπενθυμίζεται ότι η Kamala Harris είχε ξεκαθαρίσει τον περασμένο μήνα ότι είναι «έτοιμη» όταν το Fox News πρότεινε προεδρικό debate μεταξύ των δύο υποψηφίων στις 17 Σεπτεμβρίου.
Ωστόσο, ο Trump, αφού ο Joe Biden αποσύρθηκε από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές στις 21 Ιουλίου και στήριξε τη Harris, είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετάσχει σε τηλεμαχία μαζί της διότι δεν είναι η επίσημη υποψήφια του κόμματός της και μάλιστα, ωε απόδειξη για την έλλειψη στήριξης στο πρόσωπό της, είχε πει ότι ο πρώην πρόεδρος B. Obama δεν είχε εκφραστεί υπέρ της υποψηφιότητάς της.
Όμως ένα 24ωρο αργότερα ο Obama τάχθηκε στο πλευρό της, ενώ χθες (2/8) η Kamala Harris έλαβε και επισήμως τον αναγκαίο αριθμό ψήφων από τους εκλέκτορες για να γίνει η υποψήφια του Δημοκρατικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης