Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι τίναξαν στον αέρα δύο ουκρανικούς εκτοξευτές πυραύλων S -125 και μία βάση ξένων μισθοφόρων

Οι Ρώσοι τίναξαν στον αέρα δύο ουκρανικούς εκτοξευτές πυραύλων S -125 και μία βάση ξένων μισθοφόρων
Ρωσικά αεροσκάφη, ομάδες drones, πυραυλικές δυνάμεις και μονάδες πυροβολικού έπληξαν δύο εκτοξευτές του πυραυλικού συστήματος S-125
Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν δύο εκτοξευτές πυραύλων S-125 και μια προσωρινή βάση ξένων μισθοφόρων την περασμένη ημέρα, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Σάββατο (3/8/2024) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Ρωσικά αεροσκάφη, ομάδες drones, πυραυλικές δυνάμεις και μονάδες πυροβολικού έπληξαν δύο εκτοξευτές του πυραυλικού συστήματος S-125, ένα ραντάρ αναζήτησης και παρακολούθησης P-18, δεξαμενές ουκρανικών καυσίμων και μια προσωρινή βάση ξένων μισθοφόρων, καθώς και εχθρικά στρατεύματα και εξοπλισμό σε 138 περιοχές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Να σημειωθεί ότι η Ουκρανία έχασε έως και 200 στρατιώτες στην περιοχή ευθύνης της ρωσικής ομάδας μάχης «Βορράς»
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν έως και 200 στρατιώτες στην περιοχή ευθύνης της Ρωσικής Ομάδας Μάχης Βορρά την περασμένη ημέρα, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας.
«Μονάδες της βόρειας ομάδας μάχης έπληξαν τα στρατεύματα και τον εξοπλισμό της 31ης και 42ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, της 101ης εδαφικής άμυνας και της 13ης Εθνικής Φρουράς κοντά στο Zarozhnoye, Prikolotnoye, Liptsy, Staritsa και Volchansk στην περιοχή Three Kharkov», αναφέρει η ανακοίνωση.

wwww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης