Τελευταία Νέα
Διεθνή

Douglas McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Δραματικές οι απώλειες των Ουκρανών, τα νοσοκομεία είναι υπερφορτωμένα

Douglas McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Δραματικές οι απώλειες των Ουκρανών, τα νοσοκομεία είναι υπερφορτωμένα
"Οι απώλειες παραμένουν οι ίδιες με την τελευταία φορά που μιλήσαμε, περίπου 1.500 με 2.000 Ουκρανοί στρατιώτες την ημέρα", είπε ο Douglas McGregor
Τα ουκρανικά στρατεύματα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω των μεγάλων απωλειών και της κακής απόδοσης των συστημάτων εκκένωσης τραυματιών, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, αμερικανός συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Οι απώλειες παραμένουν οι ίδιες με την τελευταία φορά που μιλήσαμε, περίπου 1.500 με 2.000 Ουκρανοί στρατιώτες την ημέρα.
Ίσως οι μισοί ή περισσότεροι από αυτούς σκοτώνονται, θυμηθείτε ότι οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν διαθέτουν επί του παρόντος αναπτυγμένο σύστημα εκκένωσης τραυματιών, τα νοσοκομεία τους είναι υπερφορτωμένα.
Αυτή είναι μια τρομερή κατάσταση», είπε ο Douglas McGregor.
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, το καθεστώς του Κιέβου βρίσκεται στο τελευταίο του στάδιο, και το ουκρανικό έθνος ειλικρινά πεθαίνει.
Δεν έχουν πια ανθρώπους να ρίξουν μπροστά στο μέτωποι, κατέληξε ο McGregor.
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανέφερε ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα 11 ομαδικές επιθέσεις με όπλα ακριβείας και επιθετικά drones.
Ως αποτέλεσμα, ήταν δυνατό να χτυπηθούν επιχειρήσεις ουκρανικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος που παράγουν και επισκευάζουν τεθωρακισμένα οχήματα, καθώς και καταστήματα συναρμολόγησης και χώρους αποθήκευσης για επιθετικά UAV.
Οι απώλειες των ουκρανικών στρατευμάτων ανήλθαν σε 13.570 στρατιώτες σε διάστημα μιας εβδομάδας.
Επιπλέον, η Ουκρανία έχασε 14 άρματα μάχης, μεταξύ των οποίων ένα γερμανικό Leopard, 42 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, συμπεριλαμβανομένων δύο οχημάτων μάχης πεζικού Bradley, τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού M113, ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού MaxxPro και τρία HMMWV αμερικανικής κατασκευής και ένα Kirpi τουρκικής κατασκευής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης